Bibi

Prettig

Goede uitleg bij de kleding, makkelijk contact leggen, snelle reactie, snelle verzending

Het lijkt er op dat de prijs/kwaliteit verhouding sterk achteruit gaat. Vind de kleding tegenwoordig van bijna slechte kwaliteit maar de prijs is behoorlijk hoog.

Reactie Clubwear Company:

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service.
Vervelend dat u de prijs/kwaliteit achteruit vindt gaan. Wij staan 100% achter onze kwaliteit en artikelen. We hebben een ruim assortiment voor elke portemonnee. Wij hebben de artikelen bekeken die u terug gestuurd heeft en kunnen ons helaas niet vinden in uw mening, immers als dat zo zou zijn, zouden wij deze artikelen niet verkopen. En bewaken de kwaliteit al bijna 10 jaar.

Prive

Goed, alleen problemen om bestelling te kunnen plaatsen ivm adres.

Dat is nog moeilijk te zeggen. Na 1 bestelling

De verpakking, is op zijn zavhts gezegd niet goed. De koker is te flexibel ook niet eenvoudig te openen. Als deze nu van wat steviger materiaal is en een deksel die open en dicht geklikt kan worden.... De verpakking, is op zijn zavhts gezegd niet goed. De koker is te flexibel ook niet eenvoudig te openen. Als deze nu van wat steviger materiaal is en een deksel die open en dicht geklikt kan worden. Is het tegerlijker tijd een goede opberg koker.

Reactie Clubwear Company:

Hartelijk dank voor uw recensie.
Helaas gaan wij niet over verpakkingen van leveranciers. Maar wij zijn het roerend met u eens inzake dit artikel!

Prima service

Super goed. Persoonlijk

Persoonlijke benadering.

Mogelijkheden om langs te komen

Reactie Clubwear Company:

Hartelijk dank voor uw fijne recensie.
Hartelijk dank voor uw fijne recensie.
Qua mogelijkheden om langs te komen willen wij graag het volgende opmerken. De showroom is vanaf half maart gesloten geweest ivm corona. Vanaf 20 juli zijn wij weer open op afspraak. Maar dit zal nog beperkt zijn en volgens een protocol. Dit ivm de richtlijnen van de RIVM.

Sandra

Goede productomschrijving

Nvt

Niels johnny

?

Goeie info

Theresa

Goeie service. Snelle reactie.

Maten worden duidelijk aangegeven en kloppen ook.

Geen tips

Rogier

Prima klant vriendelijk

Snel en denken mee

Rob

Positief

Diversiteit en keuze

Retourkosten, zou fijn zijn als deze verdwijnen of anders worden gedeeld.

Pauline

Al vaak kleding gekocht bij de clubwearcompany. Altijd tevreden!

Goede service

Gratis retour