Slecht. Er wordt geadverteerd met morgen in huis bij mij duurde het 4 werkdagen!

Vermeld duidelijk EN EERLIJK wanneer de klant het in huis heeft.

Reactie Clubwear Company:

U heeft op 16 juli een bestelling gedaan en deze hebben wij ook dezelfde dag op de post gedaan.
Op onze site staat: voor 16 uur besteld, dezelfde (werk)dag verstuurd.
Wij hebben absoluut...
Op onze site staat: voor 16 uur besteld, dezelfde (werk)dag verstuurd.
Wij hebben absoluut niet op de site staan dat het dan morgen in huis is.
De reden hiervoor is, en dat heeft u nu zelf aan den lijve ondervonden, is dat de post heel grillig is. Wij kunnen dus nooit garanderen dat het er de volgende dag is.
Dit neemt u ons kwalijk. Maar zoals u begrijpt kunnen wij helaas geen enkele invloed op de postbezorging uitoefenen. Na bijna 9 jaar pakjes versturen hebben wij de ervaring dat 90% van de post er binnen een dag is, en de rest duurt wat langer, 2,3, 4 dagen of soms zelfs een week of 2 weken. Dat laatste gebeurt gelukkig bij nooit.
U zegt verder in het review: Vermeld duidelijk EN EERLIJK wanneer de klant het in huis heeft.
Wij doen geen enkele belofte wanneer het in huis is. Het enige wat wij u kunnen verzekeren is dat bestellingen elke dag voor 16 uur besteld, dezelfde dag nog op de post gaan. En dat doen wij nu bijna 9 jaar. Dus wij doen 100% wat wij beloven.
Wij doen geen beloftes van morgen in huis e.d.
U zult misschien begrijpen dat uw review ons pijn doet, immers, wij doen wat wij zeggen. Helaas is er geen enkele postbezorger in NL die kan garanderen dat het de volgende dag in huis is.

B Tobbe

Niet tevreden ik heb 2 slip besteld en maar 1 gekregen,ook geen geld terug gestort.

Reactie Clubwear Company:

Wij snappen uw reactie niet helemaal. Wij hebben al bij het versturen van 1 slip gevraagd of u wilde wachten op nalevering of dat u uw geld terug wilde. U heeft hierop, ondanks, diverse mails van... Wij snappen uw reactie niet helemaal. Wij hebben al bij het versturen van 1 slip gevraagd of u wilde wachten op nalevering of dat u uw geld terug wilde. U heeft hierop, ondanks, diverse mails van onze kant nooit meer gereageerd. Wij hebben daarom al enige tijd geleden het geld van de ene slip terug gestort.

Corina

Gemakkelijk te vinden als je iets zoekt, prima kwaliteit en snelle service

Leuke setje voor weinig geld

Geen verbeterpunten

Rene Kramer

Jet is top !!!

Een erg klantgerichte onderneming.

De Clubwear Company denkt erg met de klant mee.

After a quick phonecall I was able to visited their gallery.
Friendly people and pleasant service.
I was shopping for an item and they were patient and cooperative.
Will gladly...
After a quick phonecall I was able to visited their gallery.
Friendly people and pleasant service.
I was shopping for an item and they were patient and cooperative.
Will gladly order or visit again.

large stock, quick and clear communication

maybe somewhat of a larger gallery for visiters.

JJC

Wide variety of items. Things that sometimes are difficult to find in other places. High quality. After Sales attention is great and quickly. Highly recommended.

Prettig, klantgericht, goede service

Communicatie

Slechte telefoonverbinding

Carla

Heel erg grote en mooie collectie. Alle maten ook, heel fijn. Daarnaast erg persoonlijke en goede service en klantvriendelijkheid. Top !!

Klantvriendelijk, mooie en grote collectie, goede service.

Misschien een wat goedkopere categorie in plus size kleding erbij. Maar verder helemaal top!

Heikens

Goede ervaringen klantvriendelijk aardige eigenaresse en aardig personeel. Mooie producten en een ruim aanbod en een snelle discrete levering. Een prettige duidelijke site.

Klantvriendelijk . Altijd snelle reactie. Snelle levering vd producten. Denkt goed mee met de klant.

Nvt