Corina langhorst

Heb voor de eerste keer bij jullie besteld het was jammer genoeg niet naar m'n zin maar dat kan dat het op een plaatje anders is Wat ik wel heel erg vind om zo'n klein stukje stof terug te sturen... Heb voor de eerste keer bij jullie besteld het was jammer genoeg niet naar m'n zin maar dat kan dat het op een plaatje anders is Wat ik wel heel erg vind om zo'n klein stukje stof terug te sturen dat jullie daar dan 6.95 euro voor vragen belachelijk gewoon zal daardoor ook nooit meer wat bestellen bij jullie vriendelijke groet corina

Reactie Clubwear Company:

Goedemiddag Mevrouw Langhorst,
Ik kreeg via de feedback company uw review binnen en ik begrijp uw reaktie niet helemaal. Vandaar dat ik u deze mail stuur.
Ik begrijp dat u ons niet kwalijk...
Goedemiddag Mevrouw Langhorst,
Ik begrijp dat u ons niet kwalijk neemt dat de blouse tegenvalt. Dat kan gebeuren omdat je altijd van een plaatje koopt via een webshop en de look en feel dan anders kan zijn. Dat kan ik me heel goed voorstellen.
Maar vervolgens zegt u, dat wij u 6,95 laten betalen voor het terug sturen van een stukje stof.
Bedoelt u dat u voor het terugsturen 6,95 moet betalen?
Allereest betaalt u dit bedrag aan PostNL, niet aan ons. U betaalt dan voor het versturen van een pakket. Maar u kunt deze blouse ook terug sturen als brievenbuspakket (3,95) of zonder track en trace als een brievenbusstuk.
Wij hebben immers deze blouse ook aan u als brievenbusstuk gestuurd. Niet als pakket. Deze blouse is zo dun op te vouwen, dat het gewoon door de brievenbus past.
Daarnaast houden wij ons als webshop keurig aan alle wettelijke regels. Als u deze blouse zou terugsturen, dan betalen wij u het gehele bedrag inclusief de aan ons betaalde verzendkosten aan u terug. Alleen de kosten voor het terugsturen zijn voor de kosten van de klant. In uw geval had dat maximaal 3,95 gekost (brievenbuspakket met track en trace).
Het spijt mij te horen dat u door dit misverstand onze webshop niet goed vindt en zelfs nooit meer wat bij ons gaat kopen.
Jet

Christine Hollander

Wij hebben goede positieve ervaring met Clubwear Company

Sterke punten zijn , snelle levering en de mogelijkheid om fysiek te kijken en te passen bovendien erg aardige mensen.

Meer en een verbetering van uitleg van de artikelen in de webshop zodat je weet wat het artikel exact is, vaak zijn de verwachtingen anders dan de werkelijkheid, is vervelend voor beide partijen om... Meer en een verbetering van uitleg van de artikelen in de webshop zodat je weet wat het artikel exact is, vaak zijn de verwachtingen anders dan de werkelijkheid, is vervelend voor beide partijen om telkens te moeten ruilen dit geld ook voor de maten van de artikelen die lang niet altijd gelijk zijn.

Misschien een uitbreiding van assortiment.

Meer info over verzending en levermoment

Prima bedrijf

Overzichtelijk snelle levering

Zoals al jaren , zeer goede ervaring

Een prettige organisatie, vriendelijk en service gericht

Ze denken mee

Zeer Positief

Als er iets verkeerd gaat bij een bestelling word het altijd netjes en snel opgelost

Ik had kennisgemaakt met het bedrijf op meerdere erotica-beurzen. Op 12/06 ben ik er naartoe gereden vanuit Brugge (wat toch 3 uur is met de wagen), om voor mezelf (man)flink wat te kopen... Na... Ik had kennisgemaakt met het bedrijf op meerdere erotica-beurzen. Op 12/06 ben ik er naartoe gereden vanuit Brugge (wat toch 3 uur is met de wagen), om voor mezelf (man)flink wat te kopen... Na afkondiging van mijn bezoek, stond de deur open, de glimlach en koffie klaar en de ganse collectie natuurlijk.. Niets was teveel gevraagd en datgene wat ff niet op voorraad was, werd besteld en opgestuurd.. Het was iedere km rijden van de 300 waard.. Héél tevreden van mijn aankopen en bezoek aan het bedrijf perfect te combineren met een golfbaan, wellness in de buurt of Gelderlandse/Veluwse fietsroute

-Mega assortiment (niet alleen voor dames maar zeker ook voor heren)
-Mega assortiment (niet alleen voor dames maar zeker ook voor heren)
- Gezellig en eerlijk kader om club-wear te kopen (als iets niet past bij de klant, is er objectieve deskundigheid & advies)
-Als klant ter-plaatse makkelijker en overzichtelijker kopen dan op een beurs (alle size-s bij de hand en persoonlijker karakter)

Geen !

Redelijke keuze

Condectiemaat niet duidelijk bij jullie maattabels

Claudia

Uitstekende webwinkel met mooie en goede kleding/accessoires

De maattabel is heel overzichtelijk. Als iets groter of kleiner uitvalt wordt dit specifiek bij het artikel vermeld. Een groot pluspunt. Vriendelijke snelle service.