Zeer goede ervaring . De service is meer dan 100% ook als de maat niet goed is. Echt top!

de service als de maat niet goed is en de telefonische bereikbaar heid.

Nvt

Mijn dansgroep en ik hadden allen afzonderlijk een jurk bestelt waar nadrukkelijk bij stond "vandaan voor 16.00 uur bestelt, morgen in huis". Een paar dagen later was de jurk onvindbaar op de... Mijn dansgroep en ik hadden allen afzonderlijk een jurk bestelt waar nadrukkelijk bij stond "vandaan voor 16.00 uur bestelt, morgen in huis". Een paar dagen later was de jurk onvindbaar op de website! Een teamlid moest er nog een bestellen en werd geïnformeerd over de stand van zaken. We kozen een zelfdesoort jurk die wel leverbaar was en kregen er 1 voor niks. Super after sales, maar toch, met zulke lokkertjes ben ik snel klaar. Niet liegen op je website! Wat is er in deze wereld toch gebeurd met oprechtheid en eerlijk zijn. Uiteindelijk duurt dat toch het langste want nu ben je meteen 8 klanten kwijt (ook al heb jij wel het geld in jouw zakken zitten).

Reactie Clubwear Company:

Ik wil u graag even uitleggen hoe het in zijn werk gaat in mijn webshop, want kreten als -eerlijk duurt het langst- en -zakken vullen- is niet echt van toepassing hier.
U kunt namelijk elk...
U kunt namelijk elk artikel binnen 14 dagen na ontvangst terug sturen en dan krijgt u altijd uw geld terug.
Hiernaast spreekt u, in uw reactie, namens de hele dansgroep en en dat klopt niet helemaal. Aangezien ik met een tweetal leden van uw dansgroep een heel prettig en direct contact heb gehad over de bestelling van 8 jurken voor de dansgroep. Ik heb met u helaas geen contact gehad.
Mijn webshop werkt allereerst met een voorraadmodule die wel kan zien dat er artikelen op voorraad zijn, maar niet hoeveel. En bovendien gaat de module pas dicht als de voorraad is afgeboekt en dat gebeurt pas als het ingepakt en verzonden is.
Een lid van uw dansgroep heeft in de week daarvoor een jurk besteld. Die beviel goed. Vervolgens wordt er individueel door de leden deze jurk besteld in het weekend. Dus dan gebeurt er qua verzending niks en staat de voorraad gewoon open. Ik had toen nog 2 van deze jurken. Direct na het weekend heb ik contact gehad met 2 leden van de dansgroep en verteld dat ik niet alle jurken kon leveren omdat deze jurk inmiddels uit produktie is. Ik heb toen gelijk een andere jurk voorgesteld die trouwens wel beter paste bij jullie naam, een jurk met een hart. Deze heb ik bij besteld en ruim op tijd geleverd en gelukkig naar alle tevredenheid. Ik heb ook foto's van jullie gezien en dat zag er prachtig uit.

Snelle levering , helaas was de jurk los op sommige punten , maar met draad weer gefixt

zeer snel geleverd

Goede service, bij retour zending wordt je geld netjes teruggestort zonder gedoe

Snel reactie, telefonisch goed bereikbaar en antwoord op vragen

Monique

Duidelijke website

Snelle service

Natascha

Leuke kleding snelle levering!

Monique hooijmaijers

Een heel fijn bedrijf.....goede service....prima

Snelle reactie terug bij mailing.....en prima uitleg ,,,,toppie bestel er erg graag.....

Goed en keurig optijd geleverd

Uitstekend

Het assortiment mag van mij groter worden. Ik kan niet altijd vinden wat ik zoek.

Hanz

Snelle levering en ik werd keurig op de hoogte gebracht wanneer mijn pakketje zou worden bezorgd.