Super goede service, snelle levering en een lief kaartje erbijš
Irma
Super leuke spullen!!!
Steffie
Super mooie betaalbare decoratie. Snelle levering, goede service, Angela antwoordde meteen! TOP
Erna Franse
Vriendelijk en vlot
Bartosz Konarski
Top service !!! Ga vaker bestellen !!
Ilonka Vogel
Goede service en snelle levering super
Rosan
Heel erg goede ervaring met Coco Homeliving, supersnelle service en wat ik heel handig vind is dat je ziet hoeveel producten en nog in de webshop zijn! Leuke feature. Leuk en mooi ingepakt met zorg...Heel erg goede ervaring met Coco Homeliving, supersnelle service en wat ik heel handig vind is dat je ziet hoeveel producten en nog in de webshop zijn! Leuke feature. Leuk en mooi ingepakt met zorg en perfect tegen stoten verpakt!
Janita van Doorn-kolijn
Heel goed en netjes ingepakt
Maries Hunck
Snelle levering , super service nadat ik aangegeven had dat het pakket beschadigd was door de post kreeg ik een tegoedbon boven de waarde van het gekochte artikel . En ook deze levering super snel ....Snelle levering , super service nadat ik aangegeven had dat het pakket beschadigd was door de post kreeg ik een tegoedbon boven de waarde van het gekochte artikel . En ook deze levering super snel . Persoonlijk briefje erbij dus echt een cadeautje . Zou zeker bestellen via deze site!!