Vero

Mijn ervaring met de webshop en de uitlevering is prima. Duidelijk, correct en snel geleverd. Persoonlijke touch is een pre

Patty Lucassen

Erg duidelijk. Goede communicatie en erg leuk dat persoonlijk berichtje bij de levering

Rocks

Fijne klantenservice en super blij met mijn bestelde producten :)

Tevreden

Duidelijke webshop , het werd echt als een cadeautje thuis bezorgd , heel leuk ingepakt en nog een persoonlijk berichtje erbij !!

Kate

Bedankt voor de levering van alweer een pronkstuk dat straks ons nieuwe huis nog meer zal sieren!

En het zal vast niet de laatste bestelling zijn  want wat hebben jullie te gekke spullen,zo blij mee.

Huubje

Leuke webshop, snelle levering, goed verpakt

Monique

Snelle en goede service. Zeker de moeite waard om te bestellen. Mooie producten.

Linda Van Zon

Hele goede ,snelle afhandeling.
Goede communicatie werd snel antwoord gegeven op mijn email en aan mijn wensen voldaan.
Ik ga hier zeker vaker bestellen en aanbevelen bij mijn vrienden...
Hele goede ,snelle afhandeling.
Ik ga hier zeker vaker bestellen en aanbevelen bij mijn vrienden ...wat een leuke spulletjes 👍

Marlous

Duidelijke communicatie & snelle, correcte levering

Yaëlle Quaedvlieg

Erg leuk bedrijf, persoonlijke communicatie.
Verzending ging niet zo snel, maar er werd wel duidelijk over gecommuniceerd.