Trisco IT

It consulting sap

Vlugge levering

Vlugge levering

Alain Vranken

Uitstekende service en snelle beschikbaarheid

Jouw ervaring

Zeer vriendelijk, snel geholpen en veel op voorraad. Zo niet toch snel beschikbaar !

Elien

Echte service!

Jouw ervaring

Al jaren ben ik klant bij Codima op advies van mijn vader en zus. Normaal ben ik de laatste om met hen akkoord te gaan maar over het feit dat je voor computers nergens beter bent dan bij Codima op... Al jaren ben ik klant bij Codima op advies van mijn vader en zus. Normaal ben ik de laatste om met hen akkoord te gaan maar over het feit dat je voor computers nergens beter bent dan bij Codima op vlak van service (en ook prijs, heb ik ondervonden... ze zoeken echt wat bij je past voor een goede prijs) moet ik toegeven dat ze gelijk hebben. En geloof me, dat geef ik niet graag toe maar ik ben een eerlijk mens en de waarheid moet gezegd worden! Nergens beter dan thuis... uh bij Codima ! Bedankt!

Clauw Roger

Tevreden

Jouw ervaring

Een mailtje naar de klant om te informeren dat het bestelde artikel niet onmiddelijk kan geleverd worden zou toch moeten kunnen.

Kristof Vande Weghe

Goede correcte service

Katrijn

Zeer positief!

Jouw ervaring

Ik kocht enkele SSD's en had daar wat vragen bij. Ik werd erg goed geholpen met advies zodat ik de juiste keuze kon maken.

Automotive Elan

Uitstekend

Jouw ervaring

Zeer vriendelijke ontvangst en dito afhandeling van mijn bestelling!