Katinka

De beste computer service!! Sympathiek en professioneel

Jouw ervaring

Had problemen met mijn computer en ben erg snel en goed geholpen. Super service en erg aan te bevelen

Prive

Prima geholpen

Kvd

Ik heb recent hardware gekocht bij Codima. Na enkele dagen mocht ik om m'n bestelling. Voor een extra vraag had ik de customer service nodig, en werd daar zeer snel en goed geholpen. Ik raad Codima... Ik heb recent hardware gekocht bij Codima. Na enkele dagen mocht ik om m'n bestelling. Voor een extra vraag had ik de customer service nodig, en werd daar zeer snel en goed geholpen. Ik raad Codima aan.

Robert GODDEMAER

Zeer goed

aankoop PC + Windows 11, printer/scanner, eid-lezer
één minpunt: software geïnstalleerd met een nieuw account terwijl ik er al enkele heb; mogelijke verbetering:
- ofwel vragen aan de...
aankoop PC + Windows 11, printer/scanner, eid-lezer
- ofwel vragen aan de klant onder welk account te installeren;
- ofwel enkel pre-installatie doen.

Christoff m

Alles is verlopen volgens wens

Snelle verzending
Alles was zeker in orde.

Piet Dooremont

Zeer vriendelijk en soepele service

Jouw ervaring

Zeer vlotte uitwisseling van defecte pci kaart voor waardebon

Mathias

Top, snelle en vriendelijke klantenservice.

Jouw ervaring

Ik had een presenter besteld en dacht dat de usb er niet bij zat. De persoon van de klantendienst had me gezegd dat de usb in de presenter zelf zit met een foto erbij wat de uitleg super duidelijk... Ik had een presenter besteld en dacht dat de usb er niet bij zat. De persoon van de klantendienst had me gezegd dat de usb in de presenter zelf zit met een foto erbij wat de uitleg super duidelijk maakte. Ik kreeg dan ook meteen antwoord de volgende dag. Ik raad Codima zeker aan!

demeulemeester livine

Zeer correct en kon zelfs telefonisch nog een informatie opvragen over het geleverde toestel, en kreeg een afdoend antwoord!

Jouw ervaring

zeer goede hulp wanneer je een vraag hebt over je product

BV Gailliaert

Goeie bediening en vlotte levering

Snelle bediening

Willem