Wij zitten bij jullie om de hoek in Hoog-Keppel en nemen, conform onze overeenkomst, bij jullie de voor de automaat geëigende ingrediënten af.
We vinden het dan ook absurd dat er, gezien de...
We vinden het dan ook absurd dat er, gezien de zeer geringe afstand tussen onze bedrijven en ons afnamepatroon, bezorgkosten ad €9,50 worden gefactureerd.

Met monteurs en het bedrijf zeer goed echter hebben we wel de nodige problemen met de machine. Dit mede veroorzaakt door moeilijke reinigings programma en de vele vrijwilligers die er mee werken.... Met monteurs en het bedrijf zeer goed echter hebben we wel de nodige problemen met de machine. Dit mede veroorzaakt door moeilijke reinigings programma en de vele vrijwilligers die er mee werken. Daarnaast blijft de machine traag.

Reactie Coffee Fresh:

Geachte klant,
Geachte klant,
Allereerst hartelijk dank voor uw review; Coffee Fresh is continu bezig met het verbeteren van haar dienstverlening. Vanuit Coffee Fresh is veelvoudige uitleg geweest voor het reinigen van de koffieautomaat, zowel door onze accountmanager als door meerdere services collega’s. Mocht het reinigen van de koffieautomaat echter nog een probleem zijn dan kunt u op onze website instructievideo's vinden van de meeste koffieautomaten.
De door u gebruikte koffieautomaat zet koffie van vers gemalen bonen. Dit maakt de zettijd van 1 kop koffie circa 35 sec. Dit lijkt wellicht traag maar dit zorgt voor de beste kwaliteit koffie. Hoewel er verschillende oplossingen zijn aangereikt, is er niet voor gekozen om gebruik te maken van een extra koffieautomaat of een koffieautomaat met dubbele uitgifte.
Wij hopen u hiermee voldoende informatie te hebben gegeven.
Met vriendelijke groeten,
Hanneke Perik
online marketeer

Renewi

Stug, weinig flexibiliteit denk niet klant gericht, heeft een cultuur wij weten het beter

Reactie Coffee Fresh:

Beste Andre,

Dat is natuurlijk niet fijn! Dank voor je directe maar eerlijke review.
Beste Andre,

Dat is natuurlijk niet fijn! Dank voor je directe maar eerlijke review.
Zoals donderdag 19-12-19 besproken heb je aangegeven dat niet alles zwart/wit is. Ondanks dat dit gebeurde tijdens onze beider vakanties mag dit natuurlijk geen excuus zijn, wij hopen dan ook dat wij e.e.a. adequaat hebben opgepakt en zullen dit meenemen ter verbetering voor de toekomst.

NB: Wij weten het ook net iets beter anders kunnen we je niet adviseren, stukje gepaste trots kan geen kwaad ;)

Een bedrijf met goede kwaliteit en Service

hendrie de Bosmark

Goede service, bij eventuele storing wordt daar direct werk van gemaakt.
bestellingen meestal binnen 48uur in huis .
Alles voor een goed bakkie koffie !!

Stemin machinefabriek

Klantvriendelijk en goede service

Chiropractie Doetinchem

Goede, snelle service.

Kandinsky College, Malderburchtstraat 11 Nijmegen

Proffessioneel bedrijf.
snelle levering.
Plezierig en goed contact.

WEC Doesburg Philadelphia

WEC Doesburg Philadelphia