Coffee Fresh is een betrouwbare en prettige leverancier op het gebied van koffie/thee en overige facilitaire voorzieningen.
Gerry Berenden/ JCL logistics Benelux B.V.
Coffee Fresh is al jaren onze zeer betrouwbare leverancier voor koffie en thee. Persoonlijke aandacht en nakomen wat er beloofd is staan hoog in het vaandel.
Mijn ervaring met Coffee Fresh is prima
In het verleden hadden wij koffie automaten met "alles erop en eraan" van Coffee Fresh. Nu hebben wij nog veel maar geen koffie automaten meer van CF.
Vlotte service.
Rijkaart Elektrotechniek BV
Geen idee hoe lang we al klant zijn bij Coffey Fresch (ik zeg zelf nog altijd Westhoff) en dat bevalt nog steeds prima. Bestelgemak(op de site), snelle (eigen) levering, service bij een defect aan...Geen idee hoe lang we al klant zijn bij Coffey Fresch (ik zeg zelf nog altijd Westhoff) en dat bevalt nog steeds prima. Bestelgemak(op de site), snelle (eigen) levering, service bij een defect aan het apparaat zijn wat mij betreft kenmerkend voor Coffey Fresh/Westhoff. Ook bij vragen is er altijd een luisterend oor. ik ben tevreden, ga vooral zo door in jullie nieuwe hoofdkantoor.
Groet Ronnie Rijkaart (Rijkaart Elektrotechniek BV Arnhem)