Harry.Wielinga@deberkel.nl

Contacten lopen soepel, bij problemen is monteur snel aanwezig.

Huidige machine is volgens mijn collega die onderhoud verzorgt regelmatig vuil en verstopt.

Reactie Coffee Fresh:

Beste klant,
Beste klant,
Bedankt voor uw review. Dit waarderen wij enorm! Fijn dat u tevreden bent over onze snelle technische service. Wat betreft het onderhoud van uw koffieautomaat: Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te plannen voor onze technisch specialist, om uw problemen met het onderhoud en schoonmaak op te lossen.
Met vriendelijke groeten,
Hanneke Perik
online marketeer

Almende College, locatie Bluemers

Prima samenwerking, zalige koffie!

Coffee Fresh zegt wat ze doen en ze doen wat ze zeggen. Snelle en goede services, ook after sale service uitstekend en ze denken goed met klanten mee.

Gemeente Oude IJsselstreek

We doen nu al meer dan 15 jaar zaken met Coffee Fresh, hier uit moet toch blijken dat we een tevreden klant zijn

Jansen

Bij coffee fresh bestellen wij al jaren onze kantinebenodigheden. Handig via de webshop.

Correct, snelle levering, oplossingsgericht, vriendelijk in de omgang, snel telefooncontact
de machines zijn nagenoeg storingvrij en als er wat is wordt het ter plekke, soms tijdelijk, opgelost tot de monteur er is

han

Uitstekend bedrijf met een goede service

Dozon b.v.

Vriendelijk, to the point. Goede uitleg en opvolgende service