Deskundigheid
Nazorg
Communicatie

Bitz & Pixelz

Top koffie & service!

Eerlijk advies over de producten. De technische dienst heeft altijd wel een tip voor het onderhoud van de machine.

Cliënt ICT Groep

Nieuwe machine sinds 2 maanden.

Snel schakelen, goede koffiemachine.

Sneller de mogeijkheid bieden om koffie sterke of minder sterk aan te bieden. Momenteel is de smaak van de koffie minder omdat de meeste de koffie te slap vinden. Daar mag meer initiatief komen... Sneller de mogeijkheid bieden om koffie sterke of minder sterk aan te bieden. Momenteel is de smaak van de koffie minder omdat de meeste de koffie te slap vinden. Daar mag meer initiatief komen vanuit jullie.

Goed je klantendatabase opzetten, ik ontving de uitnodiging voor deelname aan dit onderzoek als "geachte mevrouw. Tja, ik ben toch echt een man!!!!

Beste heer Wertz,
Bedankt voor uw review! Wij waarderen dit enorm!
Beste heer Wertz,
Bedankt voor uw review! Wij waarderen dit enorm!
Excuses voor de verkeerde aanhef. Op de opdrachtbevestiging die u getekend heeft stond 'mevrouw', deze aanhef is dus ook overgenomen voor de review.
Wat betreft de koffiesterkte, onze technische dienst neemt vandaag contact met u op om het probleem te verhelpen.
Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd,
PR & Communicatie

FC.Lienden

Mooi en leuk bedrijf.

Offertes en 1e gesprekken uitstekend.
Na het klant zijn,hoor ik minder.

Kom gewoon eens langs en geef een stukje aftersales.

Beste heer Fitsch,
Bedankt voor uw feedback! Wij waarderen dit enorm.
Beste heer Fitsch,
Bedankt voor uw feedback! Wij waarderen dit enorm.
Vervelend dat u onze aftersales zo heeft ervaren. Van mijn collega Jesper begreep ik dat het wellicht te maken heeft met het kruisen van elkaar's vakantie. Wij vertrouwen op een fijne samenwerking en veel prettige contactmomenten.
Met vriendelijk groet,
PR & Communicatie

Ran Media

RaenMedia

Prettige samenwerking. Alles verloot vlotjes. Geheel geen op- of aanmerkingen. Koffie leverantie verlopen perfect.

De Roller

Altijd snelle levering van bonen en nu bij aanschaf van nieuwe machine zeer meedenkend geholpen.

Snelle levering!

De Rooij

Lekkere koffie
bestelsysteem kan beter

je wordt snel te woord gestaan.
ze weten waar ze het over hebben en alles wordt snel opgelost.

de online bestelservice kan wat beter.
ze hebben acties (met soms gratis dingen) maar die worden dan toch alsnog berekend
en ook niet automatisch meegeleverd bij de bestelling.

Beste heer van Zoeren,
Beste heer van Zoeren,
Bedankt dat u een review heeft geplaats. Dit waarderen wij enorm. Wij hopen u hierdoor steeds beter van dienst te kunnen zijn. Wat betreft de bestelling/ aktie die niet goed is gegaan, heeft u het ons destijds laten weten en hebben wij het verholpen? Zoniet, hoor ik graag de details van u zodat wij het alsnog kunnen corrigeren..
Excuses voor het ongemak,
0031-(0)6-11889262
Relatiebeheer
Coffee@Work BV

Jasper Borst/Omnia Wonen

Zeer positief. Men is betrokken, denkt mee en biedt goede service.

bouwbedrijf tomassen

Gaat goed

snelle service

nog niet

Fitz Healthclub Ede

Nette en snelle levering

Snelle levering en goede nazorg

Puntkomma-Albert Kooistra

Na afloop van het leasecontract is een nieuwe deal gesloten vor de komende jaren met een nieuwe configuratie, afgestemd op de nieuwe behoefte.

Snel reageren op de gestelde vraag-behoefte

Door misverstand werd nazorg wat later gegeven dan gewenst.