Deskundigheid
Advies
Nazorg
Communicatie

City Lens Carina van der Heiden

We zijn pas onlangs gestart met een koffiemachine van Coffee@Work. De eerste indruk is zeer goed.
De 2e indruk iets minder... en dus een aandachtspunt voor Coffee@Work. De installateur zou maandag 27-7-2015 komen om de afstelling van de koffie in orde te maken... Monteur niet geweest en geen telefoon ontvangen... Collega's nemen nu zelf contact op om een afspraak te regelen...

Snelle reactie en plaatsing koffie-machine.

Monteur moet doen wat hij of zij belooft en anders contact opnemen met vestiging voor het maken van een nieuwe afspraak

Hotel Ravel

Snelle levering. Toebehoren erg duur. Summiere uitleg over bediening

Beste heer Anema,
Fijn dat u tevreden bent over de snelle levering!
Beste heer Anema,
Fijn dat u tevreden bent over de snelle levering!
Wat betreft de toebehoren van de koffieautomaat, deze zijn door de leverancier Jura vastgelegd en hier hebben wij helaas geen invloed op.
Wij betreuren dat u de uitleg over de bediening van de koffieautomaat als summier heeft ervaren.
Wij sturen graag een medewerker van technische dienst om alsnog een uitgebreide uitleg over de bediening van de koffieautomaat te geven.
Wij hopen u hiermee voldoende van dienst te zijn geweest en horen graag of u openstaat voor een bezoek van onze monteur om alsnog al uw vragen over de bediening te beantwoorden.
Met vriendelijk groet,
0031-(06)11889262
PR & Communicatie

jodo bv

Zeer plezierig

vakkundig

nee

Middin

Goede Communicatie, Uitstekend Personeel.

Erg vriendelijk en flexibel personeel. Heeft me super geholpen.

Koffie Temperatuur gaat sterk omlaag door Melk.

Beste heer Hillinga,
Fijn dat u tevreden bent over de goede communicatie en de medewerkers van Coffee@Work!
Beste heer Hillinga,
Wat betreft de koffie temperatuur, de technische dienst neemt contact met u op om u hiermee verder te helpen.
Ik hoop u hiermee voldoende te hebben géïnformeerd.

Eric Arts Martin Cuypers BV

Prima ervaring, snelle service

R.Adelaars Reym

Sinds februari 2015 leveren zij koffie bij ons en dit is perfect verzorgt

communicatie

BIC Benelux

Tot dusverre is de ervaring zeer goed.

Zeer goede en snelle service.

Aangezien we pas sinds kort zijn begonnen hebben we nog geen verbeterpunten kunnen constateren.

laminex

Tot nu toe goed

Webshop

Beste heer Monster,
Fijn dat uw ervaring met Coffee@Work tot nu toe goed is.
U geeft bij 'Verbeterpunten of tips': Webshop aan..
Onze webshop krijgt binnenkort toevallig een nieuw jasje!...
Beste heer Monster,
Fijn dat uw ervaring met Coffee@Work tot nu toe goed is.
U geeft bij 'Verbeterpunten of tips': Webshop aan..
Onze webshop krijgt binnenkort toevallig een nieuw jasje! ik ben benieuwd naar uw punt van aandacht. Hier zouden wij eventueel ook rekening mee kunnen houden.
Ik hoor graag van u,

tritz bv

Kan hier nog niet veel over melden alleen dat wij zeer snel en vakkundig van een nieuwe koffiemachine werden voorzien en is geplaats op zeer korte termijn

inzet van de mensen om te zorgen dat alles snel en goed geplaats word

nog niet bekend