Deskundigheid
Advies
Nazorg
Communicatie

Els Jansen Siza

Prima en goed contact ondersteunend in de keuze.
Kijkt mee naar de behoefte van de klant.
Klantgericht en vriendelijk

Correcte dienstverlening soepel

Instructie en uitleg kan beter ( monteur) bijv mogelijkheden van machine meer aandacht behoeven.

Hilckmann Mode

Ik heb de ervaring met Coffee @ Work als zeer persoonlijk ervaren waarna wij nu een optimaal apparaat hebben staan voor eenieder

Coffee @ Work komt alles na!

Geen, gewoon doorgaan, goed, beter en blijven verbeteren!

Annemiek van Nieuwenhuizen/SynVest Fund Management B.V.

Prima geholpen door Dhr. de Ley.

Wendy de Reeder/ Blink Educatie

We hebben een goed contact met Coffee@Work. Goede service.

Fijn dat wij twee koffie-automaten uitgebreid hebben kunnen uittesten.

De formulieren (bv aankoopbevestiging) zouden misschien verbeterd kunnen worden. Het zou gemakkelijker zijn indien de formulieren digitaal kunnen worden ingevuld.

Medisch Centrum Mook

Enthousiast en snel ondernomen actie! Waardoor we weer snel lekkere koffie konden serveren.

Snel schakelen!

Paru opleidingscentrum

Snel leveren en anticiperen op de bedrijfsomstandigheden. Helemaal top

Van Manen Keukens BV

Betrokken onderneming met oog voor de klant. Denken mee in oplossingen en koffie:)

morfose kappers

Ik heb pas sinds kort een koffie app. van jullie, ongeveer 1 maand, maar tot nu toe zijn we dik tevreden.
ook onze klanten vinden de koffie erg lekker.

Lucardi

Telefonische verkop leidt direct door naar account management, die op zijn beurt na een order direct door leidt naar support... .
Wouter 06-212 444 56

Nazorg verbeteren, klanten ambassadeurs maken.
Accountmanagement was goed in offerte stadium, daarna had hij weinig tijd beschikbaar voor support.
Wellicht sluit zijn verdienmodel hier...
Nazorg verbeteren, klanten ambassadeurs maken.
Wellicht sluit zijn verdienmodel hier niet op aan.

Reactie Coffee@Work:

Beste heer Wijlhuizen,
Beste heer Wijlhuizen,
Bedankt voor uw beoordeling. Wij vinden het jammer dat u de aftersales op deze manier heeft ervaren. Inmiddels heeft de verkoop-adviseur contact met u opgenomen en hopen wij dat u hier een beter gevoel aan overhoudt. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en hoor graag van u indien u vragen en/of opmerkingen heeft.
Afd. communicatie.
Dorra Aouini

Bureau Zuidema

Nieuwe koffie machines aangeschaft. Ervaring was goed en correct bij verkoop en installering

goede prijs kwaliteit verhouding, en laatste nieuwe machines aanwezig. Voldoende keuze uit soorten koffie.

afstemming installateur en verkoper.
wel of geen reinigingstabletten enz.