Deskundigheid

Snel en goed

snel en goed

Miranda van de Camp MHC LIberty

Redelijk

Afspraken worden goed nagekomen!
Snelle levering!

Adviseur heeft bij inmeten koffieautomaat niet goed gemeten. Hierdoor hebben wij een hap uit een plank moeten zagen. Als tegemoetkoming zou er geprobeerd worden of we een waterkoeler zouden krijgen... Adviseur heeft bij inmeten koffieautomaat niet goed gemeten. Hierdoor hebben wij een hap uit een plank moeten zagen. Als tegemoetkoming zou er geprobeerd worden of we een waterkoeler zouden krijgen (deze waren op moment van contractondertekening sowieso als actie gratis maar kregen wij niet omdat we een andere overeenkomst zouden krijgen?!). Nooit meer iets van vernomen. Ook slecht dat de adviseur het apparaat niet goed ingemeten heeft waardoor we meerkosten hebben moeten maken om het te kunnen plaatsen.

Reactie Coffee@Work:

Beste Miranda van de Camp,
U heeft onlangs een review geschreven, waarvoor onze dank! Fijn dat u tevreden bent over onze snelle levering en het nakomen van de afspraken.
Jammer dat er sprake...
Beste Miranda van de Camp,
Jammer dat er sprake is miscommunicatie m.b.t. het inmeten van de koffieautomaat en de levering van de waterkoeler.
Wij nemen telefonisch contact met u op om u meer duidelijkheid te geven. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd,
Vriendelijke groet,
Dorra Aouini (afd.Communicatie)

hOF VAN lIERIK

GOED

goede smaak van de koffie

stroomverbruik van het apparaat
alsof een reparatie is gedaan die niet gedaan is in de garantie periode (ventilator maakte geluid en is nu gewoon buiten gebruik0

Reactie Coffee@Work:

Goedemiddag,
Bedankt voor uw review! Fijn dat u tevreden bent over de smaak van de koffie!
Goedemiddag,
Bedankt voor uw review! Fijn dat u tevreden bent over de smaak van de koffie!
Ik begrijp uit uw review dat uw koffieautomaat het niet goed doet? Indien dit het geval is, kunt u contact opnemen met onze telefonische technische helpdesk op het nummer 0342-450632. Indien zij u telefonisch niet verder kunnen helpen, komen zij graag z.s.m. langs bij u om het probleem te verhelpen.
Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd,
Vriendelijke groet,
Dorra Aouini (afd.Communicatie)

Hc Eindhoven

Uitstekend. Prima service

Meedenkend,

Goed Wonen

We hebben ons koffieapparaat sinds kort maar tot op heden is onze ervaring qua service en dienstverlening zeer goed te noemen. (Zeer vriendelijk personeel)

Zeer duidelijk in uitleg over gebruik van het apparaat.

Ga zo door!

Henst & Lunsen Assurantie Adviseurs BV

Uitermate service gericht. Inmiddels al jaren klant en recent nieuwe machine bij hen aangeschaft.

Service gericht.

bouwbedrijf tomassen

Bas Broersen | Bouwbedrijf Jac de Nijs

Snelle levering, goede service en telefonische helpdesk is prima

zie boven

ga zo door

Jaa van Zoeren=De Rooij

Heel goede ervaring met dit bedrijf.
komen snel met bestellingen en ook snel als er problemen met de machines zijn.
en hebben een goede en duidelijke website met idem bestelsysteem.

duidelijk en gemakkelijk bestelsysteem.
bestellingen worden snel geleverd.
zijn er snel indien er problemen zijn.
goede nazorg!