Deskundigheid
Advies
Nazorg
Communicatie

Miranda van den Bosch

Goed bedrijf, snelle service, lekkere koffie

Nee alles is goed

Bohr Instrument Services

Goede service bij levering producten, vriendelijk personeel

Ranzijn

Wij zijn erg tevreden. De service is goed en erg professioneel.

medewerkers en de koffie

Duidelijk van te voren afspreken hoelang het koffieapparaat op proef mag blijven staan en na hoe lang er besloten moet worden of je het apparaat wilt kopen.

klaas wietse sikkes

Is goed

is goed

Lonneke de Goey - The Office Operators

Coffe@Work reageert bijzonder snel op informatieverzoeken en is erg service gericht. Prettige verrast!

Cycle Stores Holland/Rovaza B.V.

Prima ervaringen, ik had zelf een verkeerde order geplaatst en ze passen het meteen voor je aan zonder enkele moeite

goed te bereiken per mail of telefoon. Snel een onderhoudsmonteur beschikbaar.

nee

BearingPoint

Zeer positief, deskundig advies en bijbehorende afhandeling.

Reparatieverzoeken worden snel en deskundig afgehandeld.
Bijzonder vriendelijk personeel.

Het aanbod op de website mag wat beter worden gepresenteerd en onder de aandacht worden gebracht.

Faye Donker

Goede service, vriendelijk personeel

De medewerkers onder het service nummer helpen je direct en weten vaak al direct wat het probleem en belangrijker nog de oplossing is.

Toen ons apparaat stuk was en in onderhoud was het erg onduidelijk wanneer deze klaar zou zijn. Tip: stuur een email met een verwachte reparatietijd en contact persoon voor vragen.

Bas van Ginneken

Prettige no-nonsense contacten

snelle reactie en actie. meedenken en passend advies

Michelle van Lent

Fijne organisatie. Erg klantvriendelijk!

Klantvriendelijk
Goede bereikbaarheid

Wij hebben niet veel mensen in de organisatie die koffie drinken. Vaak hebben we dan ook nog genoeg voorraad staan en komt de medewerker eigenlijk voor niks. Wellicht is het een idee om een meldpunt... Wij hebben niet veel mensen in de organisatie die koffie drinken. Vaak hebben we dan ook nog genoeg voorraad staan en komt de medewerker eigenlijk voor niks. Wellicht is het een idee om een meldpunt te maken waar wij aan kunnen geven dat de medewerker niet hoeft te komen. Zo komt hij niet voor niks.