Sven Verbeeck

Goede info over producten

Betere opvolging over verloop van levering. PostNL heeft tegenwoordig de tendens alles te vertragen en zelfs zelf te bepalen waar ze leveren.

Bink

Geweldig vlot en duidelijk

Snelheid van leveren en feedback

Niet

Anouk Emmerik

Prima service

Houd zich aan afspraken

Marjon

De post nl was mijn pakketje kwijt, ik belde met het bedrijf en ze stuurden gewoon een nieuwe meteen op. Geen gezeur. Bestelling binnen 2 dagen binnen. Fijne service.

Tes

Mooie hoes

Snelle levering, goede kwaliteit

Retourzendingen kosteloos maken

A. Beekman

Zeer tevreden! Snelle levering en supermooi kussen.

Snelle levering. Heel mooi dik kussen. Onze 2 teckels zijn er heel blij mee.

Alisha

Ik had een klacht over mijn bestelling maar kon comfort-kussen niet bereiken heb uiteindelijk het bedrijf gebeld dat op de verpakking stond die was wel te bereiken en we zijn er uiteindelijk uit... Ik had een klacht over mijn bestelling maar kon comfort-kussen niet bereiken heb uiteindelijk het bedrijf gebeld dat op de verpakking stond die was wel te bereiken en we zijn er uiteindelijk uit gekomen

Beter bereikbaar zijn

Pannekoek

Alles is duidelijk, makkelijk te bestellen en zeer snel geleverd

Ik had alleen geen mail gekregen wanneer het bezorgd werd dus stonden ze voor een dichte deur

Kali

We bestelden een orthopedisch hondenkussen op maat voor onze 10-jarige Deense Dog. Standaard kussens zijn vaak te klein wanneer hij uitgestrekt wil liggen. We ontvingen een mooi afgewerkt en stevig... We bestelden een orthopedisch hondenkussen op maat voor onze 10-jarige Deense Dog. Standaard kussens zijn vaak te klein wanneer hij uitgestrekt wil liggen. We ontvingen een mooi afgewerkt en stevig hondenkussen. Nu nog even afwachten wat het resultaat is maar hij ligt hier naast mij al in dromenland dus laat ons zeggen dat we goed gestart zijn!

Simpele en gebruiksvriendelijke website, duidelijke communicatie en supersnelle dienstverlening!

Momenteel niets

An

Perfect produkt, en super snelle levering

Super snelle levering