Maggie

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit product ontvangen

Jos

Uitstekende service, dit vind je nog maar zelden! Ik was niet geheel tevreden over het materiaal van de overtrek van het kussen. De hondenharen waren slechts moeilijk te verwijderen. Ik ontving na 1... Uitstekende service, dit vind je nog maar zelden! Ik was niet geheel tevreden over het materiaal van de overtrek van het kussen. De hondenharen waren slechts moeilijk te verwijderen. Ik ontving na 1 telefoongesprek met de klantenservice een geheel nieuw kussen, ditmaal met een perfecte kwaliteit van de overtrek. De hondenharen laten zich nu uiterst eenvoudig met een stofzuiger van het kussen verwijderen. Mijn welgemeende complimenten en hulde voor de aftersales van dit bedrijf. TOP!!

De service van dit bedrijf grenst aan maatwerk, uitermate vriendelijk, behulpzaam en absoluut oplossingsgericht.

n.v.t.

Marianne Van den Berghe

Duidelijke informatie en zeer snelle levering!

Ik ben echt superblij met de zeer snelle levering en de kwaliteit van het product.

Helemaal geen.

Saar

Geen tips

Diana

Ik was op zoek gegaan naar een betaalbaar comfortabel kussen voor onze Cane Corso. De meeste kussens met memory foam etc duur en blijken uit reviews van slechte kwaliteit. Onze Cane Corso is nu nog... Ik was op zoek gegaan naar een betaalbaar comfortabel kussen voor onze Cane Corso. De meeste kussens met memory foam etc duur en blijken uit reviews van slechte kwaliteit. Onze Cane Corso is nu nog een puppy, dus zijn kussen moet tegen een stootje kunnen, waterdicht voor de ongelukjes en makkelijk schoon te maken zijn, alsook nog eens comfortabel. We hebben nu een nog klein formaat gekocht, maar ik ben zeker dat we binnenkort voor de grootste maat gaan. We zijn zeer tevreden, voldoet volledig aan de verwachtingen. Zeer fijn.

zeer goede prijs, hoge kwaliteit, snelle verzending

Nadine

Positief

Goede service

G.VDW

Kwaliteit en service: top

kwaliteit van de producten is top!

Oosterbaan

Vriendelijk, snelle levering

Reactie snelheid en levering

Niets aan te merken.

Wensveen Rutten

Bench besteld. Super kwaliteit, snelle service

Snel

Haagsman

Heb een goede ervaring

Heb niks om te verbeteren