Service is erg goed

Snelle service, bij het ophalen en terug brengen van de auto. Het is helaas wel soms er druk bij breng en ophaal punt tussen T2-T3. Wellicht kan Schiphol een stuk reserveren voor brengen en halen... Snelle service, bij het ophalen en terug brengen van de auto. Het is helaas wel soms er druk bij breng en ophaal punt tussen T2-T3. Wellicht kan Schiphol een stuk reserveren voor brengen en halen van de auto's. De APP (Android) kan we een update gebruiken.

Zowel halen als brengen ging soepel. Het punt dat je 30 minuten van te voren moet bellen mag iets meer benadrukt worden. Het staat in jullie documenten maar niet zo prominent. Op de terugweg wist ik... Zowel halen als brengen ging soepel. Het punt dat je 30 minuten van te voren moet bellen mag iets meer benadrukt worden. Het staat in jullie documenten maar niet zo prominent. Op de terugweg wist ik het wel en hoefde ik dus nog niet eens een minuut te wachten.

Maak zo'n 30 maal per jaar gebruik van de valet parking service. Afspraken en planning worden nagekomen en zijn behulpzaam bij eventuele veranderingen.

Marco Klijsen

Zoals reeds meermaals ervaren wederom een goede service afgelopen week, zowel bij het brengen als het ophalen binnen 5 minuten alles afgerond, top!

Jeroen Bos Air-Concepts

Afgelopen week had ik s'ochtends om 5 uur gereserveerd. Ik belde een half uur van te voren. En werd mijn mijn naam begroet.
Daarvoor boekte ik bij iets goedkopere concurrenten waar de telefoon...
Daarvoor boekte ik bij iets goedkopere concurrenten waar de telefoon pas na 10x bellen werd opgenomen. De laatste keer zelf helemaal niet meer. Gelukkig stonden de mannen van Comfort Parking in de buurt en kon ik toen daar boeken. Mijn geld bij de concurrent was ik kwijt. Ze zijn niet meer bereikbaar.

Rottink Corporate Counselors

Vele jaren al maak ik gebruik van de service van Comfort Parking. Telkens weer verbazen ze mij over met accuratesse en uitmuntende service. Een aanrader voor eenieder die met de auto naar Schiphol... Vele jaren al maak ik gebruik van de service van Comfort Parking. Telkens weer verbazen ze mij over met accuratesse en uitmuntende service. Een aanrader voor eenieder die met de auto naar Schiphol gaat.

Sinds de start maak ik gebruik van jullie service. Dit verloopt altijd keurig en op tijd.

Al meerdere haren maken wij gebruik van comfort parking . Altijd keurig geregeld en op tijd.
Voor frequente gebruikers zou overdekt parkeren inclusief kunnen zijn.