W. T.

Wij bestelden per e-mail een ventilator op staander. Geleverd zoals voorzien.

M Debacker

Snelle levering,uitstekende service,heel goed product dus SUPER !

Liesbeth Leysen

Zeer positief. Besteld op dag 1, aangekomen op dag 2. Hittegolf en dankzij cooling vest kon mijn man, een tuinarbeider, blijven werken ondanks de hoge temperaturen.

jef Van Rompaey

Fons Rijmen

Levertijd was perfect en op tijd,maar van het product zelf had ik meer verwacht en dat het veel koeler zou zijn tijdens de slaap ? Ik vind het te duur naar gelang wat het is, en ik had er echt meer... Levertijd was perfect en op tijd,maar van het product zelf had ik meer verwacht en dat het veel koeler zou zijn tijdens de slaap ? Ik vind het te duur naar gelang wat het is, en ik had er echt meer van verwacht. Dus ... Ik zou nog drie maal nadenken om het opnieuw te kopen!!!

Reactie Comfort-producten.be:

Beste Fons,
bedankt voor de review. Excuses voor de late reactie. Ik zie ondertussen dat we de bestelling retour genomen hebben.
U heeft de verkoelende moltons besteld in de warmste periode...
Beste Fons,
U heeft de verkoelende moltons besteld in de warmste periode van het jaar. De verkoelende moltons zijn op dit moment uitverkocht, en dit is niet zonder reden.
Deze werken uitstekend, echter wanneer het bijvoorbeeld 40 graden op uw slaapkamer is nu met deze extreme temperaturen, dan verkoelen ze wel, maar het blijft nog altijd warm. Het is helaas geen airconditioner.
Mochten er nog vragen zijn dan beantwoord ik deze graag.
Bert - Comfort-Producten

Erika Laureys

Zeer goede service. Snelle levering.

conny de clercq

Besteld en geleverd zoals beloofd, ondanks covid

Lina MARTELLA

Heb iets verkeerd besteld, en sms’je gestuurd. Ik heb snel een correct duidelijk en vriendelijk sms’je ontvangen

Judith Custers

Snelle levering, goed en degelijk verpakt. Twijfel over het verkoelend effect matrasbeschermer? Prijs kwaliteit?

Chris Marien

Alles naar wens