Jan Vanoutrive

Zeer degelijk product; 1 dag later geleverd dan beloofd

Linda Dingemans

Vlotte service. aanrader.

Gianni Verheyden

Zeer snelle en perfecte afwerking van mijn bestelling

Myriam

Over u product en de medewerkers-sters ben ik zeer tevreden.maar over post nl absolut niet, het is niet de pakjes drager die in fout is , deze was zeer vriendelijk, en zette er spoed achter(niet te... Over u product en de medewerkers-sters ben ik zeer tevreden.maar over post nl absolut niet, het is niet de pakjes drager die in fout is , deze was zeer vriendelijk, en zette er spoed achter(niet te doen voor deze persoon, onmenselijk , stond ter plaatse te dansen was maar 3 uur over de tijd.). Dat de post het anders uitspeelt , de klant voor de zot houden is niet moeilijk. Eerst zou het vrijdag tussen 8 en 21.30 uur geleverd worden, dan de zaterdag morgen bericht geleverd tussen 10-14 uur !!!! En is geleverd om -/+ 17 uur. In de plaats van maar 24 uur te nemen voor de verzending, zou dit niet een beetje verlengd worden iedereen zou er baat bij hebben. Dus uw producten ja maar ik bestel niet meer want ik neem geen 2 dagen verlof voor een pakje. Dank u
Myriam cools

Zeer behulpzaam

Correct en timingly. Ook zeer goed ingepakt.

Snel en professioneel conform het verwachte

Zinzi Aegten

Super service en heel goede producten

Robert

Uitstekende service.

Jacques

Na uiteindelijk latere levering dan voorzien toch na verwittiging (positief) goed aangekomen. Produkt was goed verpakt.