Hebben voor mij het onmogelijke kunnen doen, wat mijn bestelling betreft ! Levering in 17 uur tijd van Nederland naar België wie doet het na !!! Gewoonweg Super en dit alles tijdens de nacht uren....Hebben voor mij het onmogelijke kunnen doen, wat mijn bestelling betreft ! Levering in 17 uur tijd van Nederland naar België wie doet het na !!! Gewoonweg Super en dit alles tijdens de nacht uren. Nogmaals dank, en, de goederen waren ook volledig in orde en vanz zeer goede kwaliteit alsook naar behoren verpakt.
Firmin Delmez
Zeer goed
Het ging vlot om in de webwinkel het product te zoeken en info op te vragen, en de bestelling te plaatsen. De levering gebeurde binnen enkele dagen. Ik ben per e-mail goed op de hoogte gehouden van...Het ging vlot om in de webwinkel het product te zoeken en info op te vragen, en de bestelling te plaatsen. De levering gebeurde binnen enkele dagen. Ik ben per e-mail goed op de hoogte gehouden van de voortgang.