Heel erg dank voor u vraag om feedback, alles is prima verlopen en ik ben uiterst tevreden over de zeer snelle levering.
lilia
Ik heb een hele fijne ervaring met dit bedrijf. Het product is zeer naar wens en we hebben het binnen 2 werkdagen ontvangen.
Elsbeth Snieders
Zeer tevreden over de verleende diensten. Goed advies en zeer behulpzaam.
willy
Geweldige ontvangst zeer vriendelijke mensen goede uitleg over de producten
Linda Ruyter-Grouters
Macna Koelvest gekocht. Snelle levering, goed product
Jaap
In één woord wat een fantastische service gegeven door jullie!!!
De preter jim
Schitterend👌Zolen en handschoenen besteld. Snelle service,de handschoenen werken perfect. ik had verkeerde maat besteld van zolen. Mailtje gestuurd snel antwoord gekregen, zolen teruggestuurd...Schitterend👌Zolen en handschoenen besteld. Snelle service,de handschoenen werken perfect. ik had verkeerde maat besteld van zolen. Mailtje gestuurd snel antwoord gekregen, zolen teruggestuurd binnen de 3dagen had ik de nieuwe zolen met juiste maat. Wat ook heel tof was dat ze de zolen niet meer in mijn maat hadden. Ze hebben mij duurdere zolen opgestuurd van een beter merk om hun snelle service na te komen. De meerprijs van de zolen hebben ze niet aangerekend.👍 Zeer tevreden
Peter Groenen
Verwarmde broek en shirt gekocht, na advies/ overleg met klantenservice. Klantenservice is gericht op de klant, zorgt ervoor dat je het product gaat kopen wat ook echt bij je past.
Bergmans
Het was de eerste keer dat ik iets bestelde bij jullie . Ben prima geholpen.