Het was mijn eerste aankoop bij dit bedrijf en ik kan het aan iedereen aanbevelen . product van uitstekende kwaliteit en heel snel geleverd(in de vooravond besteld en dag nadien rond de middag...Het was mijn eerste aankoop bij dit bedrijf en ik kan het aan iedereen aanbevelen . product van uitstekende kwaliteit en heel snel geleverd(in de vooravond besteld en dag nadien rond de middag geleverd in Belgie)
K Jansen
Zeer positief. Geboden product exact zoals omschreven. Netjes gecommuniceerd. Snellere orderverwerking dan gedacht (zelfs op zondag). Heldere website. Snel geleverd. Netjes verpakt.
John Hemelrijk
Positief
Jan Rozenberg
Snelle en een goede levering het bestelde product was er niet meer maar tocht een betere vervanging gekregen top
Harma Meijer
Goede service,vriendelijk en duidelijk geholpen.
Flip Nugteren
Van begin af tevreden over dit bedrijf. Website geeft duidelijk uitgebreid uitleg over de producten. Snelle levering zoals beloofd.
Sonck Steven
Aangenaam
Sander
Handige website een snelle levering
Wendy ten Cate
Product werd de volgende dag geleverd. Er zat een brief bij dat de gewenste maat helaas niet op voorraad was, maar dat ik op hun kosten een upgrade heb gekregen!