Hans Spenkelink

Goed bereikbaar, goede telefonische hulp en goede kennis van zaken.

Ik Mol

Bestelling is snel en goed afgehandeld, vervangend product gekregen. Dit product lijkt wat grover als het oorspronkelijke bestelde. Aangezien het niet voor de motor nodig is had ik daarvoor gekozen.... Bestelling is snel en goed afgehandeld, vervangend product gekregen. Dit product lijkt wat grover als het oorspronkelijke bestelde. Aangezien het niet voor de motor nodig is had ik daarvoor gekozen. Desondanks ben ik erg blij met verwarmende handschoenen 😊.

Pol

Zeer correct bedrijf.Vlotte opvolging en levering

M v Beusichem

Prima service het product wat ik had besteld was niet leverbaar binnen 24 uur, toen werd de duurdere versie gestuurd en had ik de bestelde producten de volgende dag in huis

J.Overdevest

Ik werd zeer goed geinformeerd en geholpen.

Danny dure

Tevreden met het alternatief dat mij geboden is.

R.Ameneiro

Omdat we twijfelden over de handschoenenmaat afspraak gemaakt en zijn we bij de winkel geweest om de handschoenen
te passen en te testen. Afspraak maken geen probleem.

Na het...
te passen en te testen. Afspraak maken geen probleem.

Na het passen en testen van wat we wilden snel duidelijk geen juiste keuze . Mijn vrouw kreeg meer handschoenen en modellen om te passen en maat en model gevonden en de warmteafgifte heel prettig .

Bart Schouten

Top product Mn matras blijft mooi netjes op zn plaats liggen! Werd ziek van het verschuiven en als het matras scheef lag kreeg ik last van Mn rug... 🙄

Dus jammer dat deze optie niet...

Dus jammer dat deze optie niet standaard word meegeleverd bij een nieuw bed, beetje jammer. Maar alles komt goed
🤗

Trudo

Goede ervaring, het product wat ik eigenlijk besteld had was niet leverbaar toen hebben ze een upgraden gestuurd.