Yury

Ik ben zeer tevreden! De bestelling was perfect gevuld !!

benny v.d.Wiele

Uitstekend, zeer snelle levering

G. Altena

Tamara

Correct, zeer vriendelijk en snelle levering

F. Jongmans

Verwarmde jassen en handschoenen aangeschaft na telefonisch advies. Helaas zijn de handschoenen niet wat ik zoek, maar alleen al voor de geweldige klantenservice (advies / contact / meedenken) zou... Verwarmde jassen en handschoenen aangeschaft na telefonisch advies. Helaas zijn de handschoenen niet wat ik zoek, maar alleen al voor de geweldige klantenservice (advies / contact / meedenken) zou ik dit bedrijf aanbevelen!

A de Jong

Geweldige service, mijn bestelde product was uitverkocht, kreeg kosteloos een upgrade naar een duurder soort verwarmde handschoenen de Kilimanjaro Wear, fantastisch product, geen koude handen meer... Geweldige service, mijn bestelde product was uitverkocht, kreeg kosteloos een upgrade naar een duurder soort verwarmde handschoenen de Kilimanjaro Wear, fantastisch product, geen koude handen meer tijdens wandel en fietstochten.

Paul Monshouwer

Zeer positief. Ik heb er kleding met verwarming gekocht omdat ik nachtdiensten moest werken tegen het vriespunt.

Jasper van Lienden

Heel erg goed! Levering van besteld product zou niet binnen aangegeven 24 uur zijn, daarom kregen we een upgrade naar een duurder product . Echt een geweldige service!

S. Koelewijn Claassen

Mijn ervaring was goed. Goede info en duidelijk mbt product, aflevering en afhandeling.