Tot voor kort had ik hier geen ervaring met betrekking tot dit bedrijf, tot ik m’n eerste aankoop deed....
margoth Damen
Voldoet aan beloften.
margoth damen
Goede site. Vriendelijke reactie op bestelling. Snelle levering
E.C. bvba
Heel goed bereikbaar ! Zowel telefonisch, per mail, persoonlijk Had een verkeerde maat besteld, zonder problemen omgeruild.
Bram
margoth Damen
Goede site. Vriendelijke reactie op bestelling. Snelle levering
Dyon Breuk
Verwarmde handschoenen besteld. Deze zijn vandaag binnen gekomen, met de mededeling dat de handschoenen die ik had besteld tijdig niet meer leverbaar waren. Dus een gratis upgrade gehad. Dit noem ik...Verwarmde handschoenen besteld. Deze zijn vandaag binnen gekomen, met de mededeling dat de handschoenen die ik had besteld tijdig niet meer leverbaar waren. Dus een gratis upgrade gehad. Dit noem ik nog eens een top service!!
hakkie de groot
Uitstekend bedrijf.Ik had een verwarmd ondershirt besteld maar deze was niet meer op vooraad.Hier gold de Op = Op regeling en ze hebben mij toen de duurdere versie van de shirt gegeven .De...Uitstekend bedrijf.Ik had een verwarmd ondershirt besteld maar deze was niet meer op vooraad.Hier gold de Op = Op regeling en ze hebben mij toen de duurdere versie van de shirt gegeven .De meerwaarde namen zij voor hun rekening.Heel netjes dus...was ik heel tevreden mee en ik vindt dit een geweldig punt voor de service.Het was ook inderdaad de volgende dag in huis.Nu maar afwachte hoe goed de batterij is... want dat weet je pas na een tijdje