Snelle service en ze denk met je mee zou er zo weer wat bestellen !
Ellen Straatman
Prima.. snel geleverd
Ria
De bestelling was niet op voorraad zoals de website wel aangaf. Kreeg direct een mail met de keuze om geld terug gestort te krijgen of een upgrade naar een duurder model. Ik heb voor het laatste...De bestelling was niet op voorraad zoals de website wel aangaf. Kreeg direct een mail met de keuze om geld terug gestort te krijgen of een upgrade naar een duurder model. Ik heb voor het laatste gekozen.
F h Bloem
Verwarmde handschoenen met kerst gekregen Altijd koude handen met golfen Helaas de handschoen passen niet onder een golfhandschoen Besteld op 3 december gebeld 27 december Verwarmde handschoenen met kerst gekregen Altijd koude handen met golfen Helaas de handschoen passen niet onder een golfhandschoen Besteld op 3 december gebeld 27 december Kunnen niets voor me doen Mogen niet retour i v m de 14 dagen regeling Slechte service voor een mooi product
Lars
Ik heb een goede ervaring
Jos
Snelle levering, goede beschrijving van de producten
hcn visch
Goede service en klantvriendelijk
Piet
Ik heb hele goede ervaringen met dit bedrijf.
JH Schulting
Snelle levering.
Jst
Bedrijf is prima Alleen die app van Lenz moet je kopen, terwijl er gratis staat niet goed