C Eijssen -Hoofs

Het product is naar volle tevredenheid ontvangen goed verpakt en een snelle levering.

wim keereweer

Doet wat het belooft

Brull

Dat er Heel vlug geleverd word en alles goed verloopt vanaf bestelling tot levering

Ans Blanken

Bestelling ging soepel.
Bestelling ging soepel.
Nadeel was dat er niet op de gewenste dag werd geleverd maar een dag eerder. Toen was er niemand thuis en heeft de bezorger het pakje in de tuin gelegd. Niet de bedoeling lijkt me

Reactie Comfort-producten.nl:

Beste Ans,
Beste Ans,
Bedankt voor de terugkoppeling. Ik heb het even nagezocht en u heeft alles inderdaad juist ingevuld. Wij hebben vervolgens het pakket bij PostNL afgegeven met het juiste etiket. Helaas hebben zij een fout gemaakt en u uw bestelling één dag te vroeg geleverd.
Dit gaat 99% van de tijd goed maar we hebben er een melding van naar PostNL gedaan.
Wat wij ook aanbieden is kosteloos een bezorgpunt/datum uitkiezen bij een ophaalpunt bij u in de buurt. Zo weet u 100% zeker dat het pakket niet bij de buren of tuin wordt afgeleverd.
Comfort-Producten

Henk

Snelle en voordelige levering.

Hilda ten Haaf

Goede service zeer tevreden.
Alles Oke .

J.Blaas

Prima en snelle levering.

Frans Emmerik

Uitstekend, snel en praktisch