Herman Akkermans

Prima vlotte afhandeling van de bestelling

Wilma Tump

Prima, snelle levering

Corrie

Snelle en correcte levering

Ronald Dujardin

Makkelijk bestellen, snelle levering en Top kwaliteit voor een gunstige prijs.

Toon Cornelissen

Snelle levering. Zeer tevreden.

K. Willemse

Snelle levering, goed afhandeling

W, van 't Noordende de Heer

Een eerste ervaring die goed is bevallen, zal in toekomst zeker weer iets bestellen.

X

Helaas waren onze kussens niet mee beschikbaar. Het was fijn geweest wanneer ze daarover contact hadden opgenomen ipv totaal andere kussens te verzenden. Die vervolgens ook weer retour moesten. Helaas waren onze kussens niet mee beschikbaar. Het was fijn geweest wanneer ze daarover contact hadden opgenomen ipv totaal andere kussens te verzenden. Die vervolgens ook weer retour moesten.
Jammer!
Afhandeling retour gaat tot nu toe netjes. Zijn nog in afwachting van retour betaalde bedrag.

Reactie Comfort-producten.nl:

Beste X,
Bedankt voor uw review. Deze periode was door ziekte een mindere periode van comfort-producten. In het systeem zie ik dat uw probleem naar tevredenheid is opgelost.
Sinds april is...
Beste X,
Sinds april is Comfort-Producten.nl overgenomen door Comfort Products Europe B.V. wij betreuren de gang van zaken die destijds hebben plaatsgevonden. Wij richten ons 100% op klanttevredenheid en een geval zoals dit zal ook nooit meer gebeuren. Mocht u vragen of klachten hebben, wij zijn elke dag van 10:00-22:00 te bereiken.
Comfort-Producten

van der meer

Zeer positief ,goede kwaliteit en zeer snelle levering

Joanne

Duidelijke communicatie, levering zoals aangegeven binnen aangegeven termijn