Jenny

De Bruijn

SPAM MAtig

Reactie Comfort-producten.nl:

Beste heer de Bruijn,
Allereerst vriendelijk bedankt voor uw review. Uw pakket was inderdaad door een interne fout vertraagd. Deze is verholpen en zal niet meer voorkomen.
Verder geeft u...
Beste heer de Bruijn,
Verder geeft u aan "SPAM matig" dit begrijpen wij niet? Wij vinden het zelf namelijk ook ontzettend vervelend als we teveel e-mails krijgen bij het plaatsen van een bestelling. Vandaar dat wij dit tot een minimum beperken. Kunt u ons aangeven wat u hiermee bedoelt?
Graag uw reactie naar bert@comort-producten.nl
Alvast ontzettend bedankt!
Groeten,
Bert

Angela Seerden

Prima, snelle levering en geen verzendkosten.

Verbeek

Veel keus en snelle levering

Hilda Govaarts

Vandaag besteld, morgen geleverd. Inderdaad, de volgende dag is mijn pakketje, keurig verpakt, geleverd!
Geweldig!

Marga

Positief: snelle levering, geen verzendkosten
Negatief : via een mobiel of tablet is de website echt drama. Kan niet meer in deze tijd.

Reactie Comfort-producten.nl:

Beste Marga,
Beste Marga,
Ontzettend bedankt voor uw feedback. Wij kunnen deze fout niet reproduceren en zijn erg benieuwd welke tablet/mobiel apparaat u probeert waardoor onze site niet goed leesbaar is. Zou u mij dit kunnen mailen naar: bert@comfort-producten.nl
Alvast ontzettend bedankt.
Bert