Edwin v Haaren

Wat een fijn vest. Hij wordt zo lekker warm. In plaats van de 190 euro tegemoetkoming energierekening zou de regering dit vest moeten geven. Nog steeds geen kachel aan gehad en het lijkt er op dat... Wat een fijn vest. Hij wordt zo lekker warm. In plaats van de 190 euro tegemoetkoming energierekening zou de regering dit vest moeten geven. Nog steeds geen kachel aan gehad en het lijkt er op dat dit door het vest nog wel even gaat duren dus snel terugverdiend. Tip, koop er een usb lader bij dan zit je de hele dag zo warm bij als je wilt.

Yannick v Leeuwen

Fijn verwarmd vest, maat m gekozen en die past perfecto

Merel

De ervaring met comfortproducten is goed. Kon de producten eenvoudig met achteraf betalen online bestellen en had het de volgende ochtend (!) al in huis. Had nog een kleine vraag en kreeg gelijk een... De ervaring met comfortproducten is goed. Kon de producten eenvoudig met achteraf betalen online bestellen en had het de volgende ochtend (!) al in huis. Had nog een kleine vraag en kreeg gelijk een vriendelijke dame aan de lijn. Bedankt hoor

Janssen

Volgende dag in huis

Mika Bolink

SUPER tevreden, snel geholpen en de bodywarmer is geweldig!

Angela

Gisteravond besteld en nu al geleverd. De hoodie is lekker dik en warm!

Maikel Verhulst

Voorheen veelal aliexpres dingen gekocht, al met al heeft me dat ook een hoop gekost en een hoop gedoe. Voor dit jaar met de stijgende prijzen het eens goed aangepakt, zowel de sokken, handschoenen... Voorheen veelal aliexpres dingen gekocht, al met al heeft me dat ook een hoop gekost en een hoop gedoe. Voor dit jaar met de stijgende prijzen het eens goed aangepakt, zowel de sokken, handschoenen als het vest besteld. En ik moet zeggen het is elke euro waard. Van contact met comfortproducten tot aan de levering, alles ging top. Vriendelijk contact aan de telefoon voor advies, tot prachtige producten. De verpakking is klasse en mooi, al is dat slechts de verpakking. Het ziet er mooi uit. De producten zijn ook gemaakt van kwalitatief goede materialen, dat zie je direct. Het zit lekker. Echt heel tevreden mee. had ik eerder moeten doen. DIKKE 10

Bramer

(Bewerkt)

Ik kan het niet beoordelen omdat ik überhaupt niet meer weet wat ik heb aangeschaft. Zou handig zijn als u het gekochte produkt omschrijft.

Sven Braack

Volgende dag in huis. En de fietshandschoenen zijn perfect, had wel een maatje groter nodig dan normaal