Richard Wageningen

Top niks op aan te merken!

naar alle tevredenheid geholpen per mail en handschoenen waren snel in huis. we kunnen weer fietsen..

Dina vdk

Eliza van Oost

Prima snel geleverd en weer warme voeten. Handig met huidige gasprijzen...

GEERT

Super geholpen. ZEER tevreden met de producten en afhandeling.

Michel

Dit bedrijf mooie en functionele producten. Levering is snel. Bij mijn eerste levering was het product niet op voorraad en hebben ze een gratis upgrade gedaan naar een duurder product. Dit product... Dit bedrijf mooie en functionele producten. Levering is snel. Bij mijn eerste levering was het product niet op voorraad en hebben ze een gratis upgrade gedaan naar een duurder product. Dit product bevalt mij in principe goed. Ik zou het wel fijner gevonden als ze me hier van te voren contact hadden opgenomen ipv er vanuit gaan dat ik dit wel prima zou vinden.

Particulier

Telefonisch vragen worden niet goed opgelost kunnen niet doorverbinden JAMMER Niet goed voor de service van klant

Reactie Comfort-producten.nl:

Beste heer Melgert,
Beste heer Melgert,
Wat vervelend dat u het gevoel heeft niet goed geholpen te zijn aan de telefoon. Wij proberen al onze klanten met een tevreden gevoel de telefoon op te laten hangen. Waar het in dit geval mis is gegaan kan ik helaas niet terugvinden maar als u ons laat weten wat er precies aan de hand is gaan wij het voor u oplossen.
Vriendelijke groet,
Rutger van Comfort Producten

I bosma

Top! Mijn bestelde vest paste niet. Vrijdagmiddag gratis teruggestuurd en dinsdag had ik nieuwe vest alweer binnen. Telefonisch direct bereikbaar. Wat een service, en wat een fijn vest💕

michael van heck

Perfecte service, vriendelijk en correct

Sjoerd

Snelle levering, op zondag verstuurd maandag in huis.

Henderina Haagsma

Hallo,

Ik heb dit pakket ook toegestuurd gekregen maar we hebben op 15 september 2022 249,95 betaald terwijl de prijs nu is verlaagd naar 199,95.

Kunt u mij het verschil ad 50...
Hallo,

Kunt u mij het verschil ad 50 euro uitbetalen. Ik heb de doos nog niet geopend en zou ook retour kunnen sturen en opnieuw bestellen

Ik hoop dat u kunt instemmen.

Met vriendelijke groet
Henderina Haagsma