Hardenberg

Heel goed en vriendelijk geholpen

Gerben Hagen

Prima ervaring met dit bedrijf, dik in orde.

Jantien

Hele seizoen gelopen met de verwarmde sokken en afgelopen week op wintersport gebruikt, helemaal fan

Kjell

Snelle levering. De hoodie zit als gegoten en voelt zacht en warm aan. Zelf nog een powerbank in de lade gevonden en die doet het ook. Perfectos.

Theodor

Top, supersnel in huis

Suzanne Schilder

Telefonisch goed geholpen door Justin, handschoenen volgende dag in huis

Mensink

Anderhalf jaar na levering van handschoenen is al 1 accu defect. Na veel heen en weer gemail en dure aangeboden oplossingen maar gestopt. Voor mij geen zaken meer met deze zaak, ze doen voorkomen... Anderhalf jaar na levering van handschoenen is al 1 accu defect. Na veel heen en weer gemail en dure aangeboden oplossingen maar gestopt. Voor mij geen zaken meer met deze zaak, ze doen voorkomen alsof ze geweldige oplossingen hebben maar ze moeten nog steeds verdienen aan de z.g. goedheid van de geboden oplossing.

Reactie Comfort-producten.nl:

Beste heer Mensink,
Beste heer Mensink,
Bedankt voor de review. Zoals besproken dienen accu's onderhouden te worden wanneer deze voor lange tijd niet worden gebruikt. Het kan gebeuren dat wanneer dat niet 'goed' gebeurt de accu in rendement afneemt. 1 van uw accu's ging inderdaad minder lang mee dan de andere na 1,5 jaar. Dit betreuren wij zeer maar is helaas met een technisch product als een accu niet altijd te voorkomen. Dit is vergelijkbaar met bijvoorbeeld uw mobiele telefoon, deze zal na 1,5 jaar ook minder lang mee gaan als bij aanschaf.
Ik vind het fijn om te horen dat mijn collega het met u uiteindelijk heeft opgelost en u weer warme handen heeft.
Ik wens u veel comfort en mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag.
Bert
Comfort-Producten

Johan Kleijnen

Super! Online gevonden en had nog wat vragen, van harte uitgenodigd in de showroom. Rutger heeft mij goed geholpen en heeft kennis van zaken. Zeker een dikke aanrader

Bens.

Snelle levering maar jammer genoeg is er 1van de 2 batterijen niet goed. Maar dat wordt hopelijk ook snel opgelost. Voor de rest goede kwaliteit van handschoenen.

Reactie Comfort-producten.nl:

Beste Bens,
Bedankt voor uw review. Fijn dat u ondertussen contact heeft gehad met mijn collega en dat het is opgelost :)!
Vriendelijke groet,
Michiel