Na enkele (koude) maanden te hebben genoten van de verwarmde sokken, ging er een sok stuk. Een mailtje naar Comfort-producten support was voldoende om een nieuwe sok toe te sturen. Snel en...Na enkele (koude) maanden te hebben genoten van de verwarmde sokken, ging er een sok stuk. Een mailtje naar Comfort-producten support was voldoende om een nieuwe sok toe te sturen. Snel en klantvriendelijk. Kan deze winkel aanbevelen.
Hennie K.
W. Trouwborst
Na enkele maanden genoten te hebben van warme voeten, begaf één zooltje het. Telefonisch contact gehad en ik moest de zool opsturen. 2 dagen daarna kreeg ik een nieuwe. Echt super er snel. En nu...Na enkele maanden genoten te hebben van warme voeten, begaf één zooltje het. Telefonisch contact gehad en ik moest de zool opsturen. 2 dagen daarna kreeg ik een nieuwe. Echt super er snel. En nu maar hopen dat ze lekker lang meegaan.
Tracing Support Services
Goede producten, snelle levering
Alida van der kroft
nvt
Zo moet het ook.
Ed van Dijk
Comfort Producten verleent echte service! Toen er plotseling een accu'tje de geest gaf lag er binnen 24 uur een nieuwe op de mat. Ook telefonisch en mailcontact verloopt erg plezierig. TOP!