Carolina

Zeer slechte communicatie, product werkt NIET zoals beschreven

Beste Carolina,
Beste Carolina,
Bedankt voor uw review. Wij hebben elkaar gesproken. Onze service staat hoog in het vaandel zoals u kan lezen in alle andere reviews, ook bij u. We hebben uw onderhandschoenen hier onderzocht en ze werkten. Uiteindelijk is gebleken dat u de onder handschoenen op de fiets gebruikt, zonder 'over' handschoen. Dan wordt de handschoen wel warm, echter vloeit de warmte dan ook net zo snel weg, aangezien er geen isolatielaag overheen zit. Dit heb ik u ook geadviseerd, hopelijk heeft u veel comfort van uw onder handschoenen!

Prem jethu

Eerlijkheid betrouwbaar +snel.

Carolyn Kooiman President Dressage Stables

Super tevreden over dit bedrijf, verwarmde handschoenen gekocht waarbij 1 accu niet naar behoren functioneerde. Na 1 telefoontje werd er direct actie ondernomen en werd er een nieuwe accu... Super tevreden over dit bedrijf, verwarmde handschoenen gekocht waarbij 1 accu niet naar behoren functioneerde. Na 1 telefoontje werd er direct actie ondernomen en werd er een nieuwe accu opgestuurd. De verwarmde handschoenen kan ik overigens iedereen aanbevelen,zijn zeer comfortabel.

G

Prima gehopen mbt bestelling later terug gebeld over een vraag mbt batterij jullie zouden terug bellen maar tot heden niets meer vernomen dat vind ik erg tegen vallen

Beste Gerard,
Bedankt voor uw review! Ik zie dat mijn collega Arjan ondertussen u heeft gebeld. Fijn dat het is opgelost.

E. Benedictus

PERFECTE SERVICE, OOK VOOR OMRUILEN GEEN PROBLEEM

Steven

Levering van het product is op zich vlot gegaan... Alleen gaan de batterijen maar 4u mee in plaats van 7-9u. En dan zet ik ze op de middenste stand...dus niet eens op het warmste... Dit maakt het... Levering van het product is op zich vlot gegaan... Alleen gaan de batterijen maar 4u mee in plaats van 7-9u. En dan zet ik ze op de middenste stand...dus niet eens op het warmste... Dit maakt het product pakken minder interessant.

Beste Steven,
Beste Steven,
Bedankt voor uw review. Uw producten kunnen inderdaad die tijd meegaan, op de laagste stand. Hoe hoger u de stand zet, hoe meer energie het product nodig heeft om te verwarmen. Dit gaat ten koste van de accuduur. Dit is een rekensom: meer energie = meer verbruik, dus kortere accuduur.
Veel comfort gewenst!

Emile

Ik had elektrisch verwarmde wanten besteld; ze kwamen binnen een paar dagen binnen en ze voldeden prima aan de verwachting

Huub K.

Goede producten en snelle levering.