Frank Werring

Goed (snel en compleet)

Roos

Prettig. Kunnen kopen wat ik wilde.

Trees

Michiel heeft mij goed geadviseerd. Ik ben Raynaud patiënt en had altijd koude handen. Nu kan ik fietsen met mijn man zonder pijnlijke handen. Bedankt en tot de volgende keer.

Fred

Klasse! Goed advies & snelle levering. De voeten blijven warm tijdens het fietsen naar warm.

Vincent

Ik heb een hele slechte ervaring met dit bedrijf. Na een discussie over een retourzending heb ik contact gehad met Bert. Ik ben waardeloos geholpen. Niet eigenlijk! Jammer want ik had graag nog meer... Ik heb een hele slechte ervaring met dit bedrijf. Na een discussie over een retourzending heb ik contact gehad met Bert. Ik ben waardeloos geholpen. Niet eigenlijk! Jammer want ik had graag nog meer zaken willen doen maar helaas.

Reactie Comfort-producten.nl:

Beste Vincent,
Bedankt voor de review. We hebben uitvoerig contact gehad over de verwarmde sokken. Ik trek het mij persoonlijk aan dat u niet tevreden bent.
U wilde graag dat de sokken 10...
Beste Vincent,
U wilde graag dat de sokken 10 uur meegaan tijdens het vissen, ik heb aangegeven dat dit zeker mogelijk is, maar niet op de hoogste stand op één enkele acculading. De hoogste stand verwarmt namelijk veel meer en verbruikt daardoor meer energie.
Uiteindelijk is het een rekensom; vraag/aanbod. U heeft de sterkst mogelijke accu's in dit formaat (bijna 20 Watt uur). De accu's kunnen nog sterker, maar dan worden ze groter en dat voelt niet meer comfortabel.
Een simpele oplossing; een extra accu-set. Daarmee kunt u tweemaal zo lang verwarmen.
Ik was in de veronderstelling dat we dit correct hadden afgesloten en dat we ook u tot onze tevreden klantenkring konden schrijven, totdat we uw sokken na 2 volle weken gebruikt en beschadigd retour zonder verpakking kregen. U moet begrijpen dat we deze dan niet meer retour kunnen nemen.
Jammer dat u niet tevreden bent met mij en ik wens u ondanks deze situatie toch veel comfort de komende dagen. Ik weet stiekem zeker dat u mij nog terug belt om te zeggen dat ondanks de -10 volgende week de sokken toch heerlijk warm aanvoelen en dat we er alsnog uitkomen.
Bel of mail mij gerust ten alle tijden; 085-0653170 info@comfort-producten.nl
Bert

Vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen bij het advies in het maken van de juist keuze van het product

Janette

Ko van der Gier

Prettige communicatie en heerlijke warme voeten!

comfort-producten .nl

Ben niet tevreden 2 en een half uur accu leeg nog niet koud de duim is ook niet warm en nog koude handen

Reactie Comfort-producten.nl:

Beste Verhorst,
Beste Verhorst,
Bedankt voor uw review. Hoe hoger u de stand zet, hoe meer energie de accu's verbruiken. De handschoenen kunnen tot 6 uur verwarmen, dit is uiteraard op de laagste stand. Wilt u de handschoenen op de hoogste stand gebruiken dan komt 2,5 uur overeen. Aangezien er meer warmte vrijkomt, kost dit de accu logischerwijs meer energie. Ook de duim van de handschoen wordt uiteraard verwarmd, dit kan te maken hebben met dat uw duim in de rijwind zit - zoals u zei op de scooter, dat die minder warm aanvoelt.
Vriendelijke groet,
Michiel