Benno

Tot nu toe goed. Snelle en nette levering. Bleek alleen de verkeerde maat.

Bij deze mijn feedback;
- we hadden de verkeerde maat
- omruiling ingezet
- nieuwe juiste...
Tot nu toe goed. Snelle en nette levering. Bleek alleen de verkeerde maat.

Bij deze mijn feedback;
- we hadden de verkeerde maat
- omruiling ingezet
- nieuwe juiste maat besteld
- retourzending staat klaar
- creditering hopelijk zsm.

Begin doorgestuurd bericht:

Van: Benno LW nl>
Datum: 9 januari 2021 om 22:47:05 CET
Aan: Info | Comfort-Producten NL
Onderwerp: Antw: Bevestiging van bestelling ORD32704

?Hi Bert,

Ik heb de juiste maat net besteld.
De andere komen dan retour.

Vriendelijke groet, Benno.

Op 9 jan. 2021 om 22:04 heeft Info | Comfort-Producten NL het volgende geschreven:

?
Beste Benno,

Gaan we regelen. Helaas kan ik geen producten reserveren daar wij niet bij het magazijn kunnen.
Als u 100% zeker wilt zijn dat u deze kunt bemachtigen adviseer ik u deze alvast te bestellen. Zodra die andere bij ons binnen komt crediteren we deze direct.

Bert

Van: Benno LW nl>
Verzonden: zaterdag 9 januari 2021 21:51
Aan: Info | Comfort-Producten NL
Onderwerp: Re: Bevestiging van bestelling ORD32704

Top Bert dan sturen we ze zsm op.
Hou dat paar 38-40 maar vast voor ons.
Zal waarschijnlijk dinsdag zijn.

Vriendelijke groet, Benno.

Op 9 jan. 2021 om 21:07 heeft Info | Comfort-Producten NL het volgende geschreven:

?
Hi Benno,

Wij betalen de zendingen naar u, de zendingen naar ons zijn voor u. U mag het uiteraard ook langsbrengen.
Briefje invullen met uw order nummer en wat we moeten doen is ook voldoende.
De maat 38-40 kan ook naar 37,5 worden geknipt. Een andere maat is momenteel ook niet mer beschikbaar daar ze zijn uitverkocht.

Bert

Jaap Schiebaan

Ik heb van die elektrisch verwarmde handschoenen bij dit bedrijf gekocht. Al snel bleek dat één van de accu's niet goed oplaadde. Contact opgenomen met Comfort. Snelle reactie en uitstekende... Ik heb van die elektrisch verwarmde handschoenen bij dit bedrijf gekocht. Al snel bleek dat één van de accu's niet goed oplaadde. Contact opgenomen met Comfort. Snelle reactie en uitstekende communicatie. Probleem werd ook prima opgelost. Kwaliteit van het product is daardoor nu optimaal.
Ik ben vol lof over de serviceverlening. Dat kán niet beter! Bij Comfort kan je met een gerust hart bestellen. Ik ben maximaal tevreden

De grenen schuur

Zeer goede producten
Alles werd haar fijn uitleg over mijn verwarmde zooltjes
En gaven mijn goede service
Bedankt mensen

A.cohen

Niet te vertrouw

Reactie Comfort-producten.nl:

Beste A. Cohen,
Beste A. Cohen,
Bedankt voor uw review. U heeft onder andere met mij en mijn collega's contact gehad. Uw review verrast ons een beetje. Er waren wat vertragingen tijdens uw bestelling. Dit had onder meer te maken met een product dat u besteld had, die had een langere levertijd. We hebben u tijdens uw bestelling telkens op de hoogte gehouden en contact met u gehad. Uw producten zijn ook al reeds bij u aangekomen.
Ik wens u veel comfort!
Vriendelijke groet,
Michiel

D. Bresser

Telefonisch contact verliep prima en de bestelling was de volgende dag thuis. Bedankt!

De Lange-Stam

Nette en snelle service, fijne handschoenen!

Cornelis jan

Super service