Op zoek naar Lenz elektrische sokken belandde ik op jullie site. Mijn vraag of de Lenz sokken geschikt zijn bij Raynaud werd beaamd maar volgens jullie zijn de sokken van Bertschat beter geschikt....Op zoek naar Lenz elektrische sokken belandde ik op jullie site. Mijn vraag of de Lenz sokken geschikt zijn bij Raynaud werd beaamd maar volgens jullie zijn de sokken van Bertschat beter geschikt. De BERTSCHAT® sok heeft geen mobiele app, maar wel een groter verwarmingsoppervlak en geeft kwalitatief meer warmte. Bijkomend voordeel voor mij is dat ze goedkoper zijn dan de sokken die ik in gedachten had. Heb ze nu 3 keer geprobeerd tussen 1 en 7 graden. Ik zet ze thuis op de warmste stand en schakel na 10 min. fietsen naar de middelste en daarna naar de laagste stand. Ik heb behoorlijk last vd Raynaud dus compleet witte tenen tot de hak. De sok verwarmt tot een stukje boven de tenen. Als ik ze warm heb met de sok koelen ze wel af als ik naar de laagste stand ga. Dan helpt het niet om hem weer heel heet te zetten. De voet blijft koud voelen. Hij wordt echter niet meer zo in-koud als voorheen wat dus voor mij echt een grote verbetering is. Geen pijnlijke ijsklompen meer die af lijken te breken. Zet je ze helemaal uit dan merk je binnen enkele minuten echt verschil. Voor mensen zonder Raynaud denk ik dat ze echt zalig warm zijn. Ik ben hier al erg blij mee. Ik hoop dat ze onder 0 Gr. ook zo blijven voelen ook al zou ik hem dan op de middelste of hoogste stand moeten zetten. Dat heb ik dus nog niet uitgeprobeerd.
Brabander
Super goed service
Willy Hendriks
heylen
Top
Siebe
Makkelijke site eenvoudig te gebruiken
j.d.emmens
Snel geleverd
klaas de jong
Ervaring is goed
jan ballijns
Goede en snelle levering ondanks corona vertraging Snap alleen de upgrate bon niet die erbij zit