Duidelijke website. Hoge kwaliteit producten. Snelle levering. Uitstekende klantenservice. Bij de verwarmde handschoenen worden de duimen iets minder warm dan verwacht.
J.Schiebaan
Toen bestelde niet geleverd kon worden werd gratis upgrade verstrekt. KLASSE!!
Annie Peppelenbos
Klantvriendelijk en deskundig
Peter
Via de website besteld, dus alles digitaal. Hoe dan ook is alles vlot en probleemloos verlopen van bestelling tot opladen. Nu nog de in gebruik name!
Liebrand
Prima website en super snelle levering.
Yvonne de Ruiter
Snelle levering, goede telefonische bereikbaarheid en service. Mijn bestelde product was uitverkocht, daarom kreeg ik gratis een upgrade. Al heel wat geld besteed aan handschoenen, maar altijd last...Snelle levering, goede telefonische bereikbaarheid en service. Mijn bestelde product was uitverkocht, daarom kreeg ik gratis een upgrade. Al heel wat geld besteed aan handschoenen, maar altijd last van koude handen. Nu met de Bertschat handschoenen geen last meer. Ze zitten heerlijk comfortabel, prima pasvorm en lekker warme handen. Top-product, een aanrader!
Loes
Zeer goed
A.T van Duijvenvoorde
Snelle reactie en een prima behandeling.
A.J. Schouten
Vlotte afhandeling van mijn bestelling. Goed telefonisch contact.