Compaan

Service
Gebruikersgemak

Ingrid

Geweldig

Gebruikersvriendelijkheid, toegankelijk. Aandacht voor detail.

Mogelijkheid om later de reeds verstuurde foto's te slepen naar een album

Google

Julien van Toor - Pothoven

De compaan tablet is overzichtelijk en heel begrijpelijk voor mijn moeder.

De simpele en grote pictogrammen!

Graag vermelden of iets inclusief of exclusief btw is.
Graag vermelden of iets inclusief of exclusief btw is.
Je schaft nl iets aan en jullie geven aan wat het per maand kost en dan komt de btw er nog overheen. Dat is verwarrend en voor ouderen niet overzichtelijk en hun mantelzorger.

Hoe bent u bij de Compaan terecht gekomen?

Op internet gevonden, tablet voor ouderen!

Marc van Duin

Mooie oplossing in Corona tijd en daarna

Simpele bediening. Foutkans nihil

Mogelijkheid om op afstand stap voor stap de Compaan te resetten. In de gesloten Coronavirus moest het apparaat 2x online gebracht worden door personeel van de zorginstelling

Internet

Jim Bijlstra

Mijn moeder is er erg blij mee. Ze is 92 had geen enkele ervaring met computers e.d. Ze zei: "nu ben ik nooit meer alleen".

Gebruikersvriendelijkheid voor eindgebruiker en beheerder. Geen gedoe met updates van Android / Samsung.

Meer radiostations, zoals de regionale zenders.

Internet

Wim de moor

Nabijheid familie contacten

Familie

Jan Arie van Hengel

Simpel te bedienen computer

Veel functionaliteit. Goede service. Eenvoudige gebruikersinterface

Melding ter herinnering van agendapunt verdwijnt weer van scherm na bevestiging van lezen.
Handiger in mijn opvatting is om de herinnering te laten staan tot het tijdstip van de start van het agendapunt (en geen interactie van gebruiker) .

Internet (actiz.nl)

J. Van der Knijff

We zijn blij dat mn moeder ermee overweg kan.

Fotos, dat ze ook een poosje te zien blijven. En mee kunnen kijken als beheerder

Op afstand remote control

Hoe bent u bij de Compaan terecht gekomen?

Via collega met goede ervaringen bij zn moeder

Thea Brouwwer

Compaan heeft veel goeds bijgedragen aan het het leven van mijn 95-jarige tante, zeker in Corona tijd!

Gemakkelijk te bedienen en te bekijken. Mijn tante ontvangt nu berichten en kan die ook beantwoorden. En ze is heel enthousiast over de foto's en filmpjes.

Wij als beheerder, kunnen haar...

Wij als beheerder, kunnen haar goed helpen. Het uploaden van foto's en kleine filmpjes gaat heel vlot.

De Wifi in het verzorgingshuis waar zij woont, is niet optimaal. Wij hebben zelf een wifi versterker aangebracht. Er zijn nu weinig problemen, al denken wij dat het beter zou kunnen.

Eén...

Eén film van .... mb kan zij niet bekijken. Het was een 8 minuten durende film voor haar 95ste verjaardag. Dat was erg jammer. De film start wel op, maar laat alleen het eerste beeld zien.

Hoe bent u bij de Compaan terecht gekomen?

Wij hadden er over positieve verhalen over gehoord van een vriendin.

In deze tijd niet makkelijk omdat wij de gebruiker geen uitleg kunnen geven.

De keren dat we kunnen beeldvelden zijn leuk en prettig omdat wij dan beter kunnen communiceren.

Weet niet omdat er te weinig gebruik van wordt gemaakt

Google

Astrid Mulder

Fantastisch

Duidelijk en vriendelijke benadering door de bedenker aan telefoon

Dienstverlening prima

Hoe bent u bij de Compaan terecht gekomen?

Artikel in de krant, heb ook al anderen laten kopen voor hun ouders