Compaan

Service
Gebruikersgemak

W.J. Lubbers (beheerder)

Mooi systeem voor de gebruiker, echter voor de contacten nog wel eens problemen

duidelijke knoppen en mooi beeld

eenvoudiger maken voor contacten om de procedure voordat zij kunnen inbellen.

via een kennis

Daelzicht Gehandicapten zorg

Positief. De compaan is goed te bedienen.

Werkt simpel en de gebruiker kan er goed mee overweg

Op dit moment heb ik geen verbetertips

Via een vriend

Lot Kooijman

Een handig communicatiemiddel voor oude mensen.

Over het algemeen overzichtelijke en eenvoudige lay-out en gebruiksvriendelijke bediening.

Handleiding klassieke Compaan aanpassen naar huidige schermen, m.n. Berichten. Die kloppen niet meer. Ik begrijp dat de handleiding compact moet, maar toch een aantal voorbeelden dat niet te vinden... Handleiding klassieke Compaan aanpassen naar huidige schermen, m.n. Berichten. Die kloppen niet meer. Ik begrijp dat de handleiding compact moet, maar toch een aantal voorbeelden dat niet te vinden was in de handleiding of Helpcentrum:
- Verschil tussen Nieuw bericht (tik blauw envelopje aan) en Beantwoord bericht (tik blauw blokje met witte pijl aan) ->
In paarse balk boven staat resp. Nieuw bericht of Beantwoord bericht.
- Contacten: achter naam staat in huidige vorm op tablet in groene balk: Selecteer.
- In bericht staat nu in rode balk: annuleer; in groene balk: verstuur
- Wisselen van lijst Verzonden berichten en Ontvangen berichten (in paarse balk). Tik het grijze blokje links onder aan.
- Beantwoord bericht: lijstje Ontvangen berichten - tik op het betreffende bericht, het toetsenbord verschijnt. Typ tussen de stippellijn en Oorspronkelijk bericht.
- Soms kan het toetsenbord verdwijnen (??). Links onder het groene blokje met toetsenbord aantikken en het toetsenbord verschijnt weer.
- Het bericht dat de gebruiker schrijft heet standaard Bericht van Compaan. Zou Compaan aangepast kunnen worden met de naam van de gebruiker?
- Hopelijk kan binnenkort ook een foto naar het betreffende (sub)fotoalbum in Compaan met de telefoonapp verstuurd worden.
- Graag een langer snoertje aan de Compaan. Nu moet een elektriciteitsblokje op de tafel staan.

Hoe bent u bij de Compaan terecht gekomen?

Een paar jaar geleden gegoogeld.

Lia van den Hoven

Goed, positief, behulpzame service

gebruksvriendelijk

speelveld van rummicup wat groter maken

Hoe bent u bij de Compaan terecht gekomen?

Via nichtje dat Compaan kende uit de zorg

Ploegstra

Fijn dat we dit gevonden hebben in corona tijd!

Gebruiksvriendelijk

Via via

Yvonne Joosten (Compaan is voor mijn moeder mevrouw Leegwater)

Geweldig

Alleen ja of nee gebruiken bij binnenkomend gesprek

Hoe bent u bij de Compaan terecht gekomen?

Via een zus die in de thuiszorg werkt.

Ronald Schouwink

Leuk en simpel te bedienen apparaat.

Bediening

USB snoer langer maken, geluidskwaliteit verbeteren.

Ergens gelezen.

prive gebruik

Een uitkomst voor mijn moeder van 93 die niets kon met een moderne telefoon

Makkelijk te hanteren Je kunt functies instellen die voor haar van belang zijn. Eenduidige instructies. Goede nieuwsberichten
Fantastische functies die precies passen bij oudere mensen zeker...
Fantastische functies die precies passen bij oudere mensen zeker in Corona tijd. Met name het beeldbellen, foto's en filmpjes.
Bellen met het buitenland zonder problemen. Robuust apparaat op statief. Kan makkelijk neergezet worden en is duidelijk te zien.
Het geluid is goed ook voor mensen die niet zo goed horen zoals mijn moeder.
Bestuurbaarheid op afstand is prettig.
Als we jullie een vraag stellen kregen we zelfs in het weekend antwoord.

Bellen met meerdere mensen tegelijk naar haar zodat we bijvoorbeeld als gezin met elkaar in gesprek kunnen zijn. Daar zou ze van genieten.
Soms is de verbinding niet stabiel, ik denk dat dit...
Soms is de verbinding niet stabiel, ik denk dat dit niet ligt aan Compaan, maar weet niet of daar vanuit jullie nog iets gedaan kan worden?
Samen rummikuppen weten we nog niet hoe dat moet. Instructie daarover niet gevonden.
Het kleine beeld waarop je zelf te zien bent klopt niet helemaal met wat de ander ziet. Daardoor zit mijn moeder er niet altijd goed voor en geeft ze ook bij mij aan dat ik er niet goed voor zit. Als zij dat zegt lijkt het alsof ik wel goed in beeld ben.
In de ochtend wordt gevraagd hoe ze zich voelt. Mocht ze zich niet fijn voelen lijkt het erop dat daar niets mee wordt gedaan?

Hoe bent u bij de Compaan terecht gekomen?

Via internet op zoek gegaan
We hebben het al aan veel kennissen aangeraden te kopen.

martijn meijlink

Ben erg blij met dit apparaat

oma proof

ik wordt telkens uit de app gegooid en moet dan opnieuw inloggen. Mijn dochter heeft hetzelfde issue. Beide werken we met een iPhone. Zou fijn zijn als dat opgelost kon worden

via een kennis

Rob Rekers

Zeer ouder vriendelijk

Gebruiksgemak

Oplaadsnoer zit nu vast aan Compaan, had er ook helemaal los van gemaakt moeten kunnen worden

Internet