Compaan

Gebruikersgemak

ak

Heel gebruiksvriendelijk

Grote iconen, snelle verbinding

De camera zit aan de linker zijkant IPV middenboven. De compaangebruiker kijkt steeds naar de verkeerde hoek van het beeld.

Artikel in Leidsch Dagblad

Nita

Heel fijn om te gebruiken, onze moeder heeft Alzheimer, heeft geen ervaring met computers en tablets, maar heeft het beeldbellen omarmt.

Gemak van beeldbellen, foto's uploaden en bekijken, de agenda gebruiken. Daarnaast het beheer en dat je kan meekijken zodat ik mijn moeder kan helpen als het nodig is.

In de agenda kan je een terugkerende afspraak maken. Dat is fijn. Maar helaas kan je niet aangeven of de afspraak alleen voor werkdagen of alleen voor het weekend geldt. Zoals bij de openingstijden... In de agenda kan je een terugkerende afspraak maken. Dat is fijn. Maar helaas kan je niet aangeven of de afspraak alleen voor werkdagen of alleen voor het weekend geldt. Zoals bij de openingstijden van een winkeltje in het zorgcentrum van mijn moeder. Of bij activiteiten die alleen in het weekend plaatsvinden. Mijn moeder heeft Alzheimer en haalt dagen en tijden door elkaar. De agenda kan haar hierbij helpen.

Via Google

Nauta

Een goed concept voor de ouderen

Eenvoudig in gebruik

Misschien het hele mooie houten raam stabieler maken

Via artikel in het Noord Hollands Dagblad

van Houten

Ideaal om contact te houden met mijn moeder die beginnend dementerend is.

Gebruiksvriendelijk. Overzichtelijk, ook voor iemand die niet gewend is met een computer te werken.

Nvt

Hoe bent u bij de Compaan terecht gekomen?

Via een tip van iemand die in een verzorgingshuis werkt. Daarna gezocht op internet.

Monique Stevens

Makkelijk en eenvoudig te bedienen.

Hulp op afstand. Zelf indelen begin scherm.

Nvtp

Via internet

C. Steenbruggen

Het is een verrijking voor mijn moeder

Beeldbellen en mijn moeder vindt de Bingo geweldig

Prima service

Via Internet

anna.way@ het net.nl

Ik ben tevreden en mijn schoonmoeder ook, alleen onderstaande regelen dan ben ik nog meer tevreden over jullie.

Soms duurt het lang voor foto's verstuurd zijn. Ligt mogelijk aan onze wifi denk ik. I.v.m kleine schade aan het houten frame van de tablet zou nog een nieuwe worden toegestuurd, dan wel korting... Soms duurt het lang voor foto's verstuurd zijn. Ligt mogelijk aan onze wifi denk ik. I.v.m kleine schade aan het houten frame van de tablet zou nog een nieuwe worden toegestuurd, dan wel korting gegeven worden. Tot nu toe niets vernomen!

Via krantenartikel

Reactie Compaan:

Hartelijk dank voor uw reactie.
Hartelijk dank voor uw reactie.
Wegens de enorm toegenomen vraag naar de Compaan, waren we helaas niet in de gelegenheid om eerder een nieuwe houten omlijsting te versturen. We zullen ervoor zorgen dat de houten lijst naar u wordt gestuurd.

J. Boerman

Geweldig!

Makkelijk in gebruik. Zeer geschikt voor ouderen zonder enige ervaring op het gebied van tablets en computers.

Hoe bent u bij de Compaan terecht gekomen?

Via Google gezocht op seniorentablet voor mijn moeder. Dit i.v.m. haar isolement door de corona-crises.

J. Palmen

Een uitkomst in deze tijd.

Gebruiksgemak voor digibeten.

Groepsgesprek, beheer op afstand interactief.

Via internet

Perdijk

Fijn om te kunnen zien dat het goed met haar gaat, ze goed zichzelf verzorgd dagelijks schone kleding aan heeft .
Op afstand toch samen te kunnen zijn

Beeldbellen in deze tijd.
Het gemak dat een toch bijna 100 jarige het gelukt is om haar dit te kunnen bieden

Wij zijn dik tevreden

Via een krantenbericht