Compaan

Service
Gebruikersgemak

Jos

Eenvoudig

Realiseer mogelijkheid tot intern geheugen voor opslag zodat data verbruik niet bij elke foto of video aangesproken wordt.
1. Ouderen hebben niet altijd een router met wifi en via een hotspot...
1. Ouderen hebben niet altijd een router met wifi en via een hotspot of gsm datapunt (ben naam even kwijt) is het vrij kostbaar. Ouderen laten graag foto’s lange tijd automatisch rouleren.
2. Steeds foto’s en video’s uit de cloud halen maakt het systeem langzaam. Ouderen denken dan dat ze iets fout hebben gedaan en voor de video start drukken ze alweer op de terug knop

Ben gaan zoeken

Reactie Compaan:

Hartelijk dank voor uw reactie!
Hartelijk dank voor uw reactie!
We begrijpen dat niet alle ouderen een wifi mogelijkheid hebben en dat het gebruik van een mifirouter beperkingin opleveren. Het systeem van Compaan is zo ingericht dat juist door het gebruik van de cloud, dat gegevens niet kwijt kunnen raken. Zo gaan bv geen foto's e.d. verloren wanneer de tablet onverhoopt vervangen moet worden.
We hopen dat de Compaan nog veel plezier zal geven.

Rommens

De compaan kan mooie kansen bieden

Overzichtelijke knoppen

Handleiding
Meekijken op de schermafbeelding kunnen combineren met handelingen vanuit beheerder bv op de fotoknop drukken ipv dat de gebruiker dat doet.
Zo zou het ook handig zijn op...
Handleiding
Zo zou het ook handig zijn op afstand instellingen op de tablet zelf te kunnen doen.
Het aantal door de beheerder gekozen functies op de tablet ook laten zien op de app, dan kan er niet per ongeluk een fotomelding komen bij de gebruiker.

Zoeken op tablet senior

Van den Eijnde

Uitkomst voor senioren

Eenvoud

Regelmatig tips sturen voor optimaal gebruik

Via andere gebruiker

Mevr. Gijzen

Heel tevreden

Foto's

N.vt

Via dochter

George Moggré

Prachtige oplossing om contact te houden met een digitaal niet ( meer) vaardige oudere

super eenvoudig, goed en helder contact met 4G ( want de wifi in het verpleeghuis is puur slecht of onvoldoende voor wat de Compaan vraagt)

Graag een andere kleur voor de foto knop! Niet groen, want groen is de knop om een gesprek aan te nemen. En onze 99 jarige (schoon)vader kan een gesprek prima aannemen en wil ook leren om zelf te... Graag een andere kleur voor de foto knop! Niet groen, want groen is de knop om een gesprek aan te nemen. En onze 99 jarige (schoon)vader kan een gesprek prima aannemen en wil ook leren om zelf te bellen. En bij dat laatste drukt hij steeds op de groene knop in het beginscherm( foto's dus) en roept dan later "ik zie jullie wel, maar krijg jullie niet" ( bij de foto's staan foto's van alle (klein) kinderen). Kleurassociatie werkt prima, maar dan moet de bellen knop niet grijs zijn ( ook al staat het woord bellen er, de kleur groen voor bellen en gebeld worden onthoudt makkelijker).

Hoe bent u bij de Compaan terecht gekomen?

via een facebook advertentie van een site over dementei

Faiza

Leuk voor mijn pa, hij is zo groos als een oude aap (92) .

Makkelijk

Chat berichten zijn te klein.
Het hoorntje geluid, is verkeerd,

Internet

Voss-Janssen

Geweldig, vooral in deze tijd zo blij mee

Service

-Icoontjes plaatjes bij versturen email krijgt ontvanger ze niet erg jammer
-Snel leeg

Via schoonzoon

Manon

M'n moeder is er blij mee

grote apps, snoer aan apparaat vast

antwoorden op een foto zou mooi zijn, dan met "antwoorden" binnen dezelfde app. Zonder dat je daarvoor moet betalen. De gebruikers zijn immers mensen met AOW. Verder komt de mail die ze stuur aan in... antwoorden op een foto zou mooi zijn, dan met "antwoorden" binnen dezelfde app. Zonder dat je daarvoor moet betalen. De gebruikers zijn immers mensen met AOW. Verder komt de mail die ze stuur aan in spam, kan dat veranderd

Hoe bent u bij de Compaan terecht gekomen?

Ik ben er in het verleden al op gewezen, nu met de corona heb ik het apparaat in maart besteld voor m'n moeder

boom

Duidelijk in gebruik voor onze 86 jarige vader

grote icoons op het voorblad

uitleg/gebruiksaanwijzing

via werksite

jos nijskens

Goed, voldoet op meeste punten aan onze verwachtingen

gebruiksvriendelijk in te stellen

Fucntie om scherm op afstand te kunnen laten bedienen door beheerders is gewenst, iemand die slecht ziet slaagt er niet altijd in om juiste plaats scherm aan te raken.

via zoeken op internet