Compaan

Service
Gebruikersgemak

R van Santen

Simpel voor mensen met weinig tot geen computer ervaring

makkelijk in gebruik

Bij inbellen van een compaan (dochter naar moeder) gaat bij opnemen het geluid op vol vermogen, dit is op het scherm in de bovenhoek in te stellen maar dit is niet mogelijk voor iemand met weinig... Bij inbellen van een compaan (dochter naar moeder) gaat bij opnemen het geluid op vol vermogen, dit is op het scherm in de bovenhoek in te stellen maar dit is niet mogelijk voor iemand met weinig verstand van dit soort zaken en bijkomend nadeel is dat iedere keer weer het geluid bijgesteld moet worden.

via kennis bij philidelfia

Een geweldig contactmiddel voor mijn ouders die 62 jaar getrouwd zijn, maar waarvan mijn moeder sinds kort in een verzorgingshuis woont.

simpel, robuust en een geweldige service voor als er wat is

kunnen delen van foto's en berichten tussen 2 companen

via een vriendin

Ideaal!!

Simpel en werkt altijd

Via consumentengids

Mijn moeder is er heel blij mee!

Eenvoudig in gebruik

Als mijn moeder bericht stuurt komt het in spam terecht. Jammer dat je niet ziet dat er een bericht is, dus als mijn moeder via de compaan een bericht stuurt,je moet echt je mail in de gaten houden.... Als mijn moeder bericht stuurt komt het in spam terecht. Jammer dat je niet ziet dat er een bericht is, dus als mijn moeder via de compaan een bericht stuurt,je moet echt je mail in de gaten houden. Jammer dat mijn moeder niet andere kan uitnodigen voor een spelletje, alleen de ander kan dat.

Via Amstelring

Reactie Compaan:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wat vervelend om te vernemen dat de mail vanaf de Compaan in uw spam inbox terecht komt. We denken graag met u mee om dit op te lossen. Mocht u in de gelegenheid... Hartelijk dank voor uw reactie! Wat vervelend om te vernemen dat de mail vanaf de Compaan in uw spam inbox terecht komt. We denken graag met u mee om dit op te lossen. Mocht u in de gelegenheid zijn, wilt u dan contact opnemen op 088-145 01 00. We horen graag van u!
Compaan

Geweldig!

Zeer geschikt voor ouderen die niet digitaal actief zijn.

Geen idee......

Via Saam Welzijn ouderen Dalfsen

Petty

Prettig dat ik op afstand kan meekijken bij mijn vader.

Telefonisch contact met de helpdesk is erg vriendelijk

Via de Compaan klassik is toegang tot Google erg traag of komt helemaal niet tot stand

Hoe bent u bij de Compaan terecht gekomen?

Zelf via Google gevonden, vervolgens bij winkel in Hoorn terecht gekomen. Daar op proef de tablet voor een maand meegekregen, maar weinig info gehad.

Reactie Compaan:

Beste Petty,
Hartelijk dank voor het invullen van de review over de Compaan. We vinden het heel belangrijk het om te horen wat onze klanten van ons vinden.
Vervelend om te vernemen dat de...
Beste Petty,
Vervelend om te vernemen dat de Google op de Compaan traag is. Wellicht heeft dit met de internetverbinding te maken. Mocht jij of een andere familielid bij de Compaan zijn, wil je dan contact opnemen met onze helpdesk? We helpen graag om tot een oplossing met Google te komen.

Nadianne van den Ende

Een mooi toestel die mijn oma dichter bij onze levens brengt.

Makkelijkheid, foto's delen, interactief met de familie

Mogelijkheid om zelf een videogesprek te starten. Een duidelijkere, hardere toon als ik een foto stuur of bel. (tv staat hard, vanwege ouderdom wat doof),, want de melding hoort ze vaak niet... Mogelijkheid om zelf een videogesprek te starten. Een duidelijkere, hardere toon als ik een foto stuur of bel. (tv staat hard, vanwege ouderdom wat doof),, want de melding hoort ze vaak niet binnenkomen.

Actie

Fenny Borger

Super!

De eenvoud van de bediening.

Ik vind het lastig om een pagina van internet favoriet te maken en kan hier moeilijk informatie over vinden.

Via een aanbod via Solis

M.van den Heerik-Haasdijk