Compaan

Service
Gebruikersgemak

Rene Vos

Goede klantenservice

Dat gedoe met Skype elke keer is heel vervelend.

Via website

Reactie Compaan:

Beste Rene,
Beste Rene,
Hartelijk dank voor je mening! Skype levert inderdaad problemen en dat is zeker vervelend. We zijn momenteel bezig een nieuwe beeldbeldienst te ontwikkelen. Graag vertel ik je hier meer over in een telefoongesprek. Je kan contact met ons opnemen op 088-1450100.
Hartelijke groet,

goede service

Niets

via via

Super!

Wat een plezierige mensen!

Het geluid van de tablet mag wat harder

Online gevonden

John Boon

Een geweldig product voor senioren om op eenvoudige wijze in contact te blijven met familie vrienden en bekenden.

De goed telefonische begeleiding bij de aanschaf en de meer dan geweldige steun en het geduld van Lieke tijdens de installatie en demonstratie aan mijn moeder die niet meer kan praten. Super!!!

Mogelijkheid tot gebruiken van notities zodat deze kunnen worden voorgelezen door de Compaan. Dit zou in het specifieke geval van mijn moeder een goede aanvulling kunnen zijn.
Instelling van...
Instelling van de gevoeligheid van het toetsenbord op het scherm. Dit zou iets trager kunnen waardoor de bedoelde letters worden gebruikt en niet de letters met diakritische tekens door het net iets te lang indrukken van de toetsen.

Hoe bent u bij de Compaan terecht gekomen?

Via de afdeling logopedie van de Thuiszorg

J. van Hoof

Supergebruiksvriendelijke tablet voor ouderen!

Snelle levering; uitstekende service.

Ontwikkelaars staan open voor suggesties en voeren verbeteringen door mits dit generiek aansluit bij oudere doelgroepen.

Hoe bent u bij de Compaan terecht gekomen?

Gevonden tijdens zoekactie naar gebruiksvriendelijk platform voor ouderen.

N. Van Heumen

Geschikt voor digibeten die nog nooit een computer hebben bediend, voor mijn moeder een betrouwbaar venster naar de buitenwereld berichten sturen, foto's delen en zelf in charge zijn is voor haar... Geschikt voor digibeten die nog nooit een computer hebben bediend, voor mijn moeder een betrouwbaar venster naar de buitenwereld berichten sturen, foto's delen en zelf in charge zijn is voor haar belangrijk

De iconen maken het duidelijk wat te gebruiken, 2e scherm voor de contactpersoon is geweldig. Het hulpsysteem werkt en is betrouwbaar hebben wij gemerkt. Misschien bij de hulp iconen een extra vraag... De iconen maken het duidelijk wat te gebruiken, 2e scherm voor de contactpersoon is geweldig. Het hulpsysteem werkt en is betrouwbaar hebben wij gemerkt. Misschien bij de hulp iconen een extra vraag instellen: heeft u hulp nodig?

Maak het makkelijker om contactpersonen toe te voegen, de leeftijdsgenoten die op Facebook zitten snappen niet dat zij zich moeten aanmelden via compaan om met mijn moeder in contact te kunnen... Maak het makkelijker om contactpersonen toe te voegen, de leeftijdsgenoten die op Facebook zitten snappen niet dat zij zich moeten aanmelden via compaan om met mijn moeder in contact te kunnen treden. Daardoor blijft haar groep erg klein.

Hoe bent u bij de Compaan terecht gekomen?

Mijn moeder heeft een advertentie in de Dordtse weekbladen gelezen en heeft hierop geageerd omdat zij in contact wil blijven met haar kleinkinderen en achterkleinkind op een wijze die voor haar ook... Mijn moeder heeft een advertentie in de Dordtse weekbladen gelezen en heeft hierop geageerd omdat zij in contact wil blijven met haar kleinkinderen en achterkleinkind op een wijze die voor haar ook begrijpelijk is.

Mijn totaal digibete moeder weet doorgaans gemakkelijk haar Compaan te gebruiken

Zeer goede uitleg, zowel bij de aanschaf als later bij het contact met de klantenservice. Men neemt echt de tijd en is zich duidelijk bewust dat de oudere mens wat meer tijd nodig heeft om nieuwe... Zeer goede uitleg, zowel bij de aanschaf als later bij het contact met de klantenservice. Men neemt echt de tijd en is zich duidelijk bewust dat de oudere mens wat meer tijd nodig heeft om nieuwe dingen te leren & begrijpen.

Nee, ik vind het vooralsnog alleen maar geweldig!

Hoe bent u bij de Compaan terecht gekomen?

Via internet, op zoek naar seniorproof tablet met mogelijkheden voor - toekomstige - communicatie met familie, thuiszorg en andere partijen.

snelle verbinding en overzichtelijk icoons.

Mijn moeder kan mij niet of nauwelijks verstaan. Er moet altijd iemand naast zitten. Dus geluid is een verbeter punt.
Het aan en uitzetten. Ze kan de knop niet goed vinden.

Huis van Heden in Leeuwarden

Rolien Bousema

Geweldig ondersteunend voor mijn moeder

Prima vriendelijke service, tablet werkt uitstekend.

Beheerfunctie niet even duidelijk

Hoe bent u bij de Compaan terecht gekomen?

Van horen zeggen en zoeken op google

Amanda Coops

Mooie kans voor mijn 89 jarige vader om iets nieuws te ontdekken.

persoonlijk

helaas telefonisch enige tijd niet bereikbaar

via wijkvereniging