Compaan

Service
Gebruikersgemak

Mijn moeder is er heel blij mee

Simpel

Bij het schrijven (email) drukt mijn moeder vaak te hard op de toetsen, waardoor de onderliggende karakters van het querty board worden geactiveerd. Ik neem aan dat er maar heel weinig ouderen zijn... Bij het schrijven (email) drukt mijn moeder vaak te hard op de toetsen, waardoor de onderliggende karakters van het querty board worden geactiveerd. Ik neem aan dat er maar heel weinig ouderen zijn die deze karakters echt nodig hebben, omdat de meesten in het Nederlands zullen schrijven. Wellicht kan het toetsenbord zo afgesteld worden dat standaard de "gewone" letter wordt gebruikt ongeacht hoe hard je drukt.

Via internet

Mevr. H.I. Drogendijk _Glerum Graag bellen: 030-6922526

Mijn moeder heeft de Compaan en ze is er niet tevreden over. Ze wil graag contact hierover.

- ben je bezig op de Compaan wordt je er uitgegooid
- Street view. Ronddraaien lukt niet meer.
- Spelletje, er kan geen ander spelletje gekozen worden
- Ben je met een spelletje...
- ben je bezig op de Compaan wordt je er uitgegooid
- Street view. Ronddraaien lukt niet meer.
- Spelletje, er kan geen ander spelletje gekozen worden
- Ben je met een spelletje bezig wordt je er ineens uitgegooid en moet je alles weer opstarten
- Iedere keer die rare tegeltjeswijsheden, hoe krijg je die eruit?
- Hoe kan ik mail ontvangen? Zo kan ik contact onderhouden met mijn kleinkinderen
- Beperkte keuze mogelijkheden.

VVAA

Angele

Merk dat de rest van de familie wat moeite had met installeren op hun mobiel.
Ik had graag storytel als app willen toevoegen., maar krijg het email accpunt niet werkend.

Foto's bekijken

Zie boven

Via vriendin van dochter

Supergoed product, precies geschikt voor mijn moeder, die met de Compaan haar eerste computer ooit gebruikt, en op die manier in contact kan blijven met haar kinderen en kleinkinderen.

Service heel goed, en vriendelijke persoonlijke aandacht.

Geen opmerkingen over dienstverlening, maar het zou wel leuk zijn als je ook geluidsbestanden zou kunnen versturen (mp3), maar misschien heb ik zelf nog niet ontdekt hoe dat nu al kan ;-)

Hoe bent u bij de Compaan terecht gekomen?

Via een advertentie in het blaadje van de STMR (thuiszorg Rivierenland)

De gebruiker is nog niet dagelijks in de weer met de Compaan.

Overzichtelijk

Agenda: 1 dag per pagina. Het woordje "vandaag" valt een beetje weg. Graag kapitalen.
Spelletjes: het spel blijft niet open staan als er wordt gepauzeerd en naar een andere pagina wordt gegaan.
Opnieuw spelen wordt dan moeilijk.
Mail: bij antwoorden: het blauwe blokje dat verschijnt is onduidelijk. Wisseling van toetsenbord naar beeld is verwarrend.

vriend

Reactie Compaan:

Beste meneer, mevrouw,
We willen u graag helpen om te kijken of we de ervaringen met de Compaan kunnen verbeteren. We hebben inmiddels veel ervaring over hou oudere gebruikers de Compaan ervaren en delen deze graag met u.
Neemt u gerust contact op met onze servicedesk, wij helpen graag! U mag ons ook uw nummer mailen, dan nemen wij contact met u op.
Compaan

Herman de Hoop

Uitkomst voor ouderen

Gebruikersgemak

Jaarlijks terugkerende agendapunten zoals verjaardagen. Heel agenda item zou vriendelijker kunnen.

Gezien bij mijn zuster

Anja Kruithof

In het begin is het even wennen maar als je eenmaal weet hoe het werkt en hoe je dingen erop kan zetten (foto's) e.d. dan wijst het zich vanzelf, erg gebruiksvriendelijk voor senioren die niet of... In het begin is het even wennen maar als je eenmaal weet hoe het werkt en hoe je dingen erop kan zetten (foto's) e.d. dan wijst het zich vanzelf, erg gebruiksvriendelijk voor senioren die niet of nauwelijks computer ervaring hebben

de service....... dat je elke dag kan bellen met vragen, dat je altijd heel vriendelijk en geduldig te woord gestaan wordt, dat ze snappen wat er niet lukt (mee kunnen kijken) en dat je nooit het... de service....... dat je elke dag kan bellen met vragen, dat je altijd heel vriendelijk en geduldig te woord gestaan wordt, dat ze snappen wat er niet lukt (mee kunnen kijken) en dat je nooit het gevoel krijgt dat je "dom" bent, erg prettig
dit is ook de ervaring van mijn ouders die ook al een paar keer gebeld hebben

misschien dan je tot 20.00 uur kan bellen of misschien een paar avonden zodat je uit je werk ook nog de tijd hebt om te bellen
maar niet beslist noodzakelijk, elke dag van 9.00 tot 18.00 uur...
maar niet beslist noodzakelijk, elke dag van 9.00 tot 18.00 uur is ook al fijn

Hoe bent u bij de Compaan terecht gekomen?

op internet gezocht naar tablet voor senioren en zo bij jullie terecht gekomen

Adriana Merx

Zeer positief

Zeer klantgericht
Oplossingsgericht
Goede communicatie

Hoe bent u bij de Compaan terecht gekomen?

Folder gezien bij een winkel van een kruisvereniging

Vincent van Ravels

Prima, mooi duidelijk. goed over nagecaht

Goede communicatie. Top

Internet

Product is niet stabiel en nog onvoldoende uitgebouwd in functionaliteiten

klantvriendelijke help desk

betere begeleiding bij opstart (kan telefonisch)

Reactie Compaan:

Beste meneer, mevrouw,
Wat vervelend dat de Compaan u niet brengt wat u ervan verwacht. We zouden graag met u in contact komen om te kijken wat we kunnen doen om uw ervaring te verbeteren.
Wellicht wilt u eens contact opnemen met onze servicedesk? Wij bellen u uiteraard ook graag, mailt u ons gerust uw gegevens dan zoeken wij zelf contact.
Het Compaan-team