Compaan

Service
Gebruikersgemak

83 jaar, en hij wil niet meer zonder zijn compaan

Fijne service

Eigenlijk geen, behalve dat hij vaak vraagt om een goede touchpen.
Misschien zijn er speciale pennen voor ouderen dat weet ik helaas niet.

Reactie Compaan:

Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Als u ons even belt op 088-1450100 dan kunnen we vast een touchpen voor u regelen. Vraagt u naar Liza?
Uw Compaan

Oma 2.0 is prima aangesloten bij de kinderen en kleinkinderen. Er mist alleen nog een mobiele app voor de interactie.

- goede, duidelijke en snelle informatievoorziening
- voor zowel eindgebruikers als beheerder
- er is goed nagedacht over de interface en de essentie van verbonden zijn

- beeldbellen werkt niet vlekkeloos
- afwezigheid van een mobiele app is echt een gemis. Interactie via portal is soms wat omslachtig

Linda Jansen

Supergoeie tablet met supergoeie service

Heel makkelijk te gebruiken voor zowel gebruiker als beheerder.

- optie om foto's random te tonen tijdens screensaver
- meer spelletjes kunnen toevoegen
- volgorde van home buttons kunnen wijzigen

Voldoet bovenverwachting goed

goede telefonische bereikbaarheid

- bij het openen van de agenda direct de activiteit op actuele tijd laten zien (dus niet standaard om 08:00 uur)
- foto's die door anderen per mail worden gestuurd zijn niet zichtbaar via je eigen Compaan account. Dat is jammer.
- ...?... laat ik nog weten

Joke witteman

Absoluut een toevoeging in het steeds eenzamer leven van mijn moeder.

Zeer vriendelijk en to THE point

Mijn moeder begrijpt niet dat ze kan scrollen. Hierdoor ziet ze soms maar de helft van het bericht dat ik haar stuur. Als hier iets aan te doen is, is dat heel welkom

Johan

Mijn schoonmoeder van 88 heeft er bijzonder veel plezier van maar heeft graag meer spelletjes

Veiligheid en duidelijkheid

Beeldbellen nog te moeilijk

Dag Johan,
Wat leuk dat je schoonmoeder enthousiast is over de Compaan! Bedankt voor jullie aanbeveling!
Dag Johan,
Met welke spelletjes zouden we je schoonmoeder een plezier doen? Leuke en eenvoudige spelletjes ontwikkelen voor de Compaan is een tijdrovend proces maar als we meer informatie hebben kijken we er graag naar voor jullie.
We helpen verder graag met beeldbellen. We hebben inmiddels veel ervaring en tips hoe we dit eenvoudiger kunnen maken. Anders even bellen?

J.G. Van Wijk

Uitstekend product met prima service

Mogelijkheid om te communiceren met apple producten zoals iPhone of iPad

Dag meneer Van Wijk,
Dank voor uw compliment!
Dag meneer Van Wijk,
Dank voor uw compliment!
U kunt via een iPhone of iPad overigens heel goed met de Compaan communiceren. Wellicht kunnen we er u wat meer over vertellen? Mogen we u één dezer dagen bellen?
Uw Compaan

Een grote hulp, maar onnodig (vermoed ik) onpraktisch en tijdrovend

Service

Gebruik Compaan(portaal) niet erg praktisch, onnodig tijdrovend

Reactie Compaan:

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen!
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen!
Wij krijgen graag tips over hoe wij het portaal nog praktischer in kunnen richten voor onze gebruikers. Alle ideeën zijn welkom! Zou u ons willen bellen op 088-1450100?

Vugts

Ik persoonlijk vind de Compaan (Samsung) wel veilig maar niet echt geweldig in gebruik.

Snelle service, persoonlijk contact en benadering.

Niet wat betreft service. Zeer goed.

Monique Massini

Uitstekende functionaliteit voor alle betrokkenen!

Het product is erg goed doordacht en vervult echt een functie voor de doelgroep. De klantgerichtheid en dienstverlening bij vragen/problemen is werkelijk fantastisch! Ik durf te zeggen: uniek! Dat... Het product is erg goed doordacht en vervult echt een functie voor de doelgroep. De klantgerichtheid en dienstverlening bij vragen/problemen is werkelijk fantastisch! Ik durf te zeggen: uniek! Dat is ook erg belangrijk voor de seniore doelgroep waar het vertrouwen, gerustheid en betrokkenheid betreft. Wat weer de acceptatie van de COMPAAN enorm vergroot.

Eigenlijk niet. Heel klein ervaringspuntje is dat de seniore klant tijdens het schrijven een mail ineens kwijt kan raken als de beheerder op datzelfde moment ook mailt. Er is geen 'concept' of... Eigenlijk niet. Heel klein ervaringspuntje is dat de seniore klant tijdens het schrijven een mail ineens kwijt kan raken als de beheerder op datzelfde moment ook mailt. Er is geen 'concept' of 'back-up' functie.
Vanuit gebruikersgemak zou het te onderzoeken zijn of er een separaat toetsenbord gekoppeld zou kunnen worden aan de COMPAAN dat het schermtoetsenbord waardoor het beeldscherm groter is en het typen makkelijker.

Beste mevrouw Massini,
Beste mevrouw Massini,
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Sinds vorige maand kan de Compaan gebruiker terugkeren naar een bericht als er tussentijds een ander bericht binnenkomt en wordt geopend. Tevens is het mogelijk een toetsenbord aan te sluiten via bluetooth. Wij bellen u vandaag nog om u verder te helpen.