Fijne opbouw van de training en dat je steeds wat opdrachten uitvoert zodat de kennis die je hebt opgedaan gelijk mee kunt nemen in de praktijk. Ik merkte ook dat je gelijk al anders gaat kijken...Fijne opbouw van de training en dat je steeds wat opdrachten uitvoert zodat de kennis die je hebt opgedaan gelijk mee kunt nemen in de praktijk. Ik merkte ook dat je gelijk al anders gaat kijken naar websites/webshops met de expert-review in je achterhoofd.
Renee Wildmann
Ik heb de afgelopen twee dagen zo ontzettend veel manieren geleerd waarop ik mijn bestaande werk, en toekomstige werk, in Illustrator zo veel sneller en beter kan doen! Daarnaast is het heel leuk om...Ik heb de afgelopen twee dagen zo ontzettend veel manieren geleerd waarop ik mijn bestaande werk, en toekomstige werk, in Illustrator zo veel sneller en beter kan doen! Daarnaast is het heel leuk om allerlei praktijkvoorbeelden van Marvin te krijgen. Die functies die we nu uitgelegd krijgen, waar gebruikt hij ze?
Valerie Liem
Na het volgen van deze training, krijg je voldoende en duidelijke handvatten om tijdens je werk toe te passen. Je leert anders kijken en andere manieren van denken naar/over het “probleem” waar je...Na het volgen van deze training, krijg je voldoende en duidelijke handvatten om tijdens je werk toe te passen. Je leert anders kijken en andere manieren van denken naar/over het “probleem” waar je een concept voor wil creëren.
Renee Wildmann
De training sloot goed aan bij mijn eigen wensen. De inhoud en vooral begeleiding van Kirsten oversteeg mijn verwachtingen. Ik ben vandaag met meer verstand van zaken, maar vooral inzichten in...De training sloot goed aan bij mijn eigen wensen. De inhoud en vooral begeleiding van Kirsten oversteeg mijn verwachtingen. Ik ben vandaag met meer verstand van zaken, maar vooral inzichten in mezelf, vertrokken dan ik vooraf had vermoed.
Raynor Tolsma
Hele leuke training qua inhoud en vorm. Zeer enthousiast gegeven door de trainer en genoeg input en inspiratie om in de praktijk door te gaan! Geen toevoegingen op de training. Direct lectuur...Hele leuke training qua inhoud en vorm. Zeer enthousiast gegeven door de trainer en genoeg input en inspiratie om in de praktijk door te gaan! Geen toevoegingen op de training. Direct lectuur aangeschaft om verdere stappen te maken.
Renee Wildmann
Het was leuk en leerzaam om voorbeelden uit de praktijk te zien en horen. Heel fijn om ook aan je eigen case te werken en zo ook gelijk tegelijkertijd tegen je eigen problemen aan te lopen (en...Het was leuk en leerzaam om voorbeelden uit de praktijk te zien en horen. Heel fijn om ook aan je eigen case te werken en zo ook gelijk tegelijkertijd tegen je eigen problemen aan te lopen (en gelijk om hulp te vragen)
Celine van Helvoirt
Doordat we een klein groepje waren gingen we wat sneller door de stof heen. En was er veel aandacht voor het individu. Doordat we er sneller doorheen gingen had Riaz nog extra tips/onderdelen voor...Doordat we een klein groepje waren gingen we wat sneller door de stof heen. En was er veel aandacht voor het individu. Doordat we er sneller doorheen gingen had Riaz nog extra tips/onderdelen voor ons klaar staan, nog meer geleerd dus!
Meike
Door zijn gedrevenheid en enthousiasme kan Gerwald heel goed overbrengen hoe AI Beeldcreatie in te zetten voor je organisatie. De lessen waren super up to date, erg prettig! De interactieve setting...Door zijn gedrevenheid en enthousiasme kan Gerwald heel goed overbrengen hoe AI Beeldcreatie in te zetten voor je organisatie. De lessen waren super up to date, erg prettig! De interactieve setting zorgt ervoor dat je kan proberen en gericht vragen kan stellen! Zeer tevreden!
Noortje N
Yuen Yen en Maarten hebben een ontzettend goede dynamiek samen, dit samen met een energieke groep, maakte het een enorm leerzame, waardevolle, maar vooral leuke training! Je oefent direct met wat je...Yuen Yen en Maarten hebben een ontzettend goede dynamiek samen, dit samen met een energieke groep, maakte het een enorm leerzame, waardevolle, maar vooral leuke training! Je oefent direct met wat je leert. Faciliteer je workshops? Dan is deze training zeker een aanrader!