Goede instructeur.

Beste Arjan,
Beste Arjan,
Bedankt voor je positieve feedback! Het is geweldig om te horen dat je de instructeur goed vond. We streven ernaar om onze trainingen van hoge kwaliteit te maken en het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt.

Dheeraj

Ik heb een prettige en goede ervaring gehad met de 2-daagse training. Om PRINCE2 te begrijpen terwijl je 15+ jaar praktijkervaring hebt, is het toch niet zo makkelijk te volgen vanuit uitsluitend... Ik heb een prettige en goede ervaring gehad met de 2-daagse training. Om PRINCE2 te begrijpen terwijl je 15+ jaar praktijkervaring hebt, is het toch niet zo makkelijk te volgen vanuit uitsluitend het boek. De theorie sluit in soms niet aan met de praktijk en is het moeilijk in te beelden wat er in sommige gevallen bedoeld wordt. Hier was voor mij de meerwaarde van de docent; hij kon het goed vertalen naar wat er bedoeld wordt in het boek. De andere meerwaarde vond ik ook in het klaarstomen voor het examen en meekrijgen hoe je je kunt voorbereiden hierop. Daarnaast was de docent erg prettig in omgang met wat kenmerkende woorden zoals; open minded (iedereens mening en ervaring telt), luchtig en tegelijkertijd serieus, doelgericht, persoonlijke touch, ervaren en aardig. Een aanrader.

Beste Dheeraj,
Beste Dheeraj,
Bedankt voor je uitgebreide en positieve feedback! Het is geweldig om te horen dat je een prettige en goede ervaring hebt gehad met de 2-daagse PRINCE2 training. We begrijpen dat het niet altijd makkelijk is om theorie te volgen vanuit uitsluitend het boek, vooral met 15+ jaar praktijkervaring. Het is fijn om te weten dat de docent de theorie goed kon vertalen naar de praktijk en je heeft kunnen helpen met de voorbereiding op het examen.
We zijn blij dat je de docent als open-minded, luchtig maar tegelijkertijd serieus, doelgericht, persoonlijk en ervaren hebt ervaren. Dit zijn precies de kwaliteiten die we in onze docenten waarderen en stimuleren.
Computrain

Het was voor mij erg hoog over waardoor ik te makkelijk mee kon komen.

Reactie Computrain:

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat de training voor jou te hoog over was en daardoor te makkelijk. We streven ernaar om onze trainingen uitdagend en waardevol te maken voor alle... Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat de training voor jou te hoog over was en daardoor te makkelijk. We streven ernaar om onze trainingen uitdagend en waardevol te maken voor alle deelnemers. We zullen je opmerkingen zeker meenemen om de inhoud beter af te stemmen op verschillende niveaus.

Olga

De docent anticipeerde heel goed naar de behoeftes van de groep - wanneer pauze nemen, als de aandacht was verslaapt, iets anders doen, extra korten thee pauzes enz. Heel attent.

Beste Olga,
Beste Olga,
Bedankt voor je positieve feedback! Het is fijn om te horen dat de docent zo goed anticipeerde op de behoeftes van de groep en attent was met het inlassen van pauzes en het aanpassen van de les. We streven ernaar om onze trainingen zo prettig en effectief mogelijk te maken, en het is goed om te weten dat dit gewaardeerd wordt.

Giovanni

Het was te veel om in 2 dagen te behandelen mede omdat het ook nog in het Engels is en je dan toch de vertaalslag moet maken. Verder werd dit door docenten heel goed toegelicht en behandeld. Betreft... Het was te veel om in 2 dagen te behandelen mede omdat het ook nog in het Engels is en je dan toch de vertaalslag moet maken. Verder werd dit door docenten heel goed toegelicht en behandeld. Betreft locatie had het wel fijner geweest als parkeren in de prijs inbegrepen was en dus een uitrijkaart geregeld werd voor cursisten.

Beste Giovanni,
Beste Giovanni,
Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat het veel was om in twee dagen te behandelen, zeker omdat de training in het Engels was en je de vertaalslag moest maken. Het is goed om te horen dat de docenten alles duidelijk hebben toegelicht en behandeld.
Wat betreft de locatie, we nemen je suggestie over het regelen van een uitrijkaart voor cursisten zeker mee. We streven ernaar om onze trainingen en faciliteiten continu te verbeteren en jouw feedback helpt ons daarbij enorm.

Mohamed

De locaties was te doen. De docent was echt goed bezig, voerde intressante dialogen met een ieder. Gepaard met dagelijkse praktische voorbeelden. Dus eenn10nvoor de docent. Zelf ook veel geleerd en... De locaties was te doen. De docent was echt goed bezig, voerde intressante dialogen met een ieder. Gepaard met dagelijkse praktische voorbeelden. Dus eenn10nvoor de docent. Zelf ook veel geleerd en inzocht gekregen.
Voor het werk wat ik doe en ga doen is dot eenngoed beginsel om mee te nemen.

Beste Mohamed,
Beste Mohamed,
Bedankt voor je positieve feedback! Het is geweldig om te horen dat je de docent zo waardeert en dat de interessante dialogen en praktische voorbeelden je hebben geholpen. We zijn blij dat je veel hebt geleerd en waardevolle inzichten hebt gekregen die je kunt toepassen in je werk.
Computrain

Fijne les en een goede uitleg.

Reactie Computrain:

Bedankt voor je positieve feedback! Het is fijn om te horen dat je de les als prettig hebt ervaren en dat de uitleg duidelijk was. We streven er altijd naar om onze trainingen zo informatief en... Bedankt voor je positieve feedback! Het is fijn om te horen dat je de les als prettig hebt ervaren en dat de uitleg duidelijk was. We streven er altijd naar om onze trainingen zo informatief en begrijpelijk mogelijk te maken.

André

De twee dagen waren, niet voor mij alleen, best wel lang. Volgens mij past dit beter in drie dagen.

Beste André,
Bedankt voor je feedback. Het is goed om te horen dat je de training waardeert, maar we begrijpen dat twee dagen intensief kunnen zijn. We zullen je suggestie om de training over drie dagen te verspreiden zeker meenemen om de leerervaring te verbeteren.

André

De lesdag was prima en de leraar hield on goed bij de les. Wat ik tegen vind vallen is de communicatie via e-connect portal. Ik heb op 28-08 al gevraagd waar onze examen vouchers blijven en tot op... De lesdag was prima en de leraar hield on goed bij de les. Wat ik tegen vind vallen is de communicatie via e-connect portal. Ik heb op 28-08 al gevraagd waar onze examen vouchers blijven en tot op heden geen reactie en dus ook nog niks ontvangen. Ik vraag dit voor mijn gehele team die meegedaan heeft aan deze training.

Beste André,
Bedankt voor je feedback. Het is fijn om te horen dat de lesdag goed was en dat de leraar jullie goed bij de les hield. Het spijt ons echter te horen dat de communicatie via het e-connect portal te wensen overlaat en dat je nog geen reactie hebt ontvangen op je vraag over de examen vouchers.
We begrijpen hoe belangrijk het is om tijdig de benodigde informatie en materialen te ontvangen, zeker voor je hele team. We zullen dit intern oppakken en ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk een reactie krijgt. Mocht je nog verdere suggesties of vragen hebben, horen we dat graag.

Marijn

Taai om in 2 dagen door zo veel slides heen te gaan, maar de docent heeft het goed weten te doen.

Beste Marijn,
Beste Marijn,
Bedankt voor je feedback. Het is goed om te horen dat de docent het goed heeft weten te doen, ondanks de uitdaging om in twee dagen door zoveel slides heen te gaan. We begrijpen dat dit een intensieve manier van leren kan zijn en waarderen je positieve beoordeling.